Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy mennyire sokat változott az elmúlt 6-7 év alatt itt a gyakorin a kérdezési és válaszafási kultúra?
Figyelt kérdés
Milyen sok kiéhezett állkérdés jelent meg. Mennyivel bizalmatlanabbak és óvatosabban lettek az emberek a privát üzenetekkel kapcsolatosan. És mennyivel agresszívabb lett a válaszoló kultúra? Vagy ezt csak én látom így?#szexualitás #Válaszolói, kérdező kultúra
2023. márc. 11. 16:47
1/11 anonim válasza:
Én is így látom. Mondjuk engem nem érdekel, a privátokat kifejezetten szeretem olvasni, akivel úgy van azzal meg elbeszélgetek minden beteg dologról ha kell. Az ember kiélheti az állatias énjét.
Régebben még tudtam ajánlani ezt az oldalt szexuális gondok megvitatására, de ma már csak buta, prosztó, rosszindulatú vagy káros válaszok jönnek segítség helyett.
2/11 anonim válasza:
Persze hogy aggresszívek,mert nem kapnak nőt.
3/11 A kérdező kommentje:
Mert igazából ezt az oldalt valójában az emberek jó része egy társkeresőnek szeretné használni?
2023. márc. 11. 17:00
4/11 anonim válasza:
Persze,lehet is találni rá embert.
5/11 anonim válasza:
Igen,sokan tényleg összekeverik a társkereső kategóriával de nem baj néha jókat lehet nevetni a privátokon.
7/11 anonim válasza:
Ez az oldal csak egy dühöngő, nem kell komolyan venni.
Üdv: a bébirépás srác
9/11 anonim válasza:
szerintem kb. 10 éve nem nagyon van változás. előtte pedig sokkal lejjebb volt a színvonal.
lehet, hogy van bőven trollkérdés és -válasz, de legalább mindenki számára nyilvánvalóak. régen viszont full komolyan fel voltak pontozva azok az emberek, akiken ma mindenki csak a fejét fogja.
10/11 anonim válasza:
Kb 10 éve vagyok gyakoris. Az egész oldalon azt veszem észre, hogy baromi rossz irányba ment el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!