Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő miért akad azon ki, hogy a természet úgy rendelte a férfiaknak, hogy szaporodási vágyuk erős legyen? Ez egy elég erős késztetés, amit a civilizáció, a kultúra tudott csak némileg finomítani.
Abban az időszakban, amikor egy törzs hideg éhínség ragadozók rivális törzsek miatt, egyáltalán nem volt biztos, hogy megéli-e a következő tavaszt, létszükséglet volt, hogy minden évben kellő számú utód induljon fejlődni a nők testében, akár fizikai kényszerrel is el kellett érni, hogy fennmaradjon a törzs. Ez az időszak pár tízezer évvel ezelőtt még bőven fennállt. Ez genetikusan egyáltalán nem hosszú idő.
Ránézel egy nőre, szemezel, megszólítod, megismerkedsz, udvarolsz, bókolsz, elhívod, randizol, közeledel, testi kontakt - szóval ezek mögött rejtetten vagy nyíltan minden férfiban egy erős parancs van szaporodni, utódot nemzeni. Persze utána családalapítás gyereknevelés.
A nőnél pedig pont az, hogy válogasson a legjobbat válassza a család és a gyerekek túlélése szempontjából. Így a szaporodás mellett a nőket sokkal inkább más szempontok is vezérlik.
Szóval ezzel csak azt akarom írni, hogy nehéz megkerülni az alap genetikát hiába rajta a civilizációs máz, hogy nem mondjuk ki - de mégis.
Mondjuk egy éhínség idején senki nem szaporodik az állatvilágban sem, nem tudom ezt honnan veszed.
A többi része igaz. Másképp vagyunk kódolva, ezen nincs mit kiakadni. Egy nő 9 havonta egyszer tud terhes lenni, egy pasi meg 5 nőt is terhessé tud tenni egy nap leforgása alatt ez van.
2,3 Teljesen egyetértek.
Miért kellene pl. Minden nőnek az összes férfit közel engednie magához?
Általában a hasonló feromon ami vonzó a nők számára és az a jellem, ami ahhoz kell hogy megtudjon védeni egy nőt. (Ne legyen kőbunkó, csak gondoskodó és védelmeő, stb.)
A nők között is van olyan akinek magas a libidója, szóval ezt nem venném készpénznek.
Kérdező, én csak egyetértettem.
Egyébként én sem lepődöm meg, persze a legtöbb férfi ezt a vágyát inkább köntörfalazza vagy nem tudja uralni. Az önuralom is fontos tulajdonság! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!