Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan országok ahol egy incel könnyebben boldogulhatna mint itthon?
a konzervatívabb kultúrák többsége, ahol szinte minden fiatalnak igyekeznek valamiféle házasságot intézni
de a mai incelek szintjén levő legénynek csak a faluban utolsóként eladósorban maradt félfogyaték fogatlan leány jutna, szóval nemigen lenne belőle nagy boldogság
Szaúd-Arábiában.
Fel kell venned ugyan az Iszlám vallást de a férfiak feltétel nélküli alapjövedelmet kapnak, míg a nőknek kuss a neve és lényegében azt csinálnak velük amit akarnak.
Nekem a kérdésem az, milyen szinten vagy Incel?
- Bántod a nőket, szóban? Esetlegesen ilyen a megnyilvánulásod is?
- Nem tudsz jól kommunikálni?
- Esetlegesen felszínes vagy
Ha válaszolsz, tudunk lépni egy szintet és le tudok vonni valamiféle következtetést. :)
Személyiségi szinten micsoda?
Külsőn is lehet változtatni, hidd el.
7
Senkit se erdekel. Kulsodon javits es keress minel tobb penzt. Penisz meret sajnos adott, de ha kicsi, akkor l. elso ket pont csak tegyel oda egy 5x szorzot, hogy tudd kompenzalni.
Ázsia bizonyos részein (pl. India), ott megveszel egy nőt a családjától, és annyi.
(Erről jut eszembe, Vietnamba érdemes kiutazni még. Volt egy IT cég ahol dolgoztam, kollégák mentek ki pár hétre a vietnami kirendeltségre betanítani. Aki szingli volt, az mind becsajozott kint, imádják az európai pasikat. És nem prostikról beszélek, rendes lányok.)
8. A te válaszod meg végképp. Pénztől nem lesz boldog egy nő, sem lelkileg sem testileg. A pénz nem ad orgazmust sem szeretetet.
Péniszméret meg van hogy jó, van hogy nem hogy nagy vagy kicsi. Nő és hüvely függő is egyben. Nem mindegyik nőnek megy be egy dorong.. :)
Szóval valótlant nem kellene állítani.
Szerintem nőként bőven tudom, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!