Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit változott a nők igénye párkeresésnél az elmúlt cirka 20-30 évben?
Én azt tapasztalom 26 éves értelmiségi, jó családból származó, átlagos testfelépítésű férfiként, hogy gyakorlatilag az átlagos külsejű lányok kiröhögnek, hogy mi a fact akarok én tőlük.
Nem nézek ki kifejezetten jól, de az ember objektíven is meg tudja ítélni, hogy nagyjából merre található a ranglétrán.
Nem érzem normális dolognak azt, hogy a 170 kilós értelmileg inkompetens lányokkal kerüljön egy szintre egy átlagos férfi.
Nem túl sokat változott. Egy férfi vonzerejét nem a pénze, diplomája adja (az csak a golddigereknél elsődleges szempont), egy társkapcsolatnál az elvárás kb. az hogy hasonló szintű legyen (ne a nőnek kelljen eltartania). A "piaci" értéket, a vonzerőt ugyanaz adja mint 20-30 vagy x éve: stílus, személyiség, kisugárzás, külső megjelenés.
Te sem azért indulsz be egy nőre mert xy diplomája van nem igaz?
#5 70 év hitelből, miközben mellette csak vajaskenyérre telik.
De ezek a dolgok kívülről nem látszanak, tehát a csajoknak bejön így is. :D :D :D
Az elvárások brutálnagyot változtak.
Régen átlagpofával, bunkó dumával, dögös cicák tucatjait lehetett levarrni, most jó pasiknak jó dumával, is még a középszar nő se köszön vissza, ha milliomos vagy látványosan, akkor persze lógnak rajtad a bomba cicák, de amig veled vannak addig is keresik a még pénzesebbet.
" ha volt egy ezerötös Lada az ember segge alatt akkor simán fasza csávó volt a nők szemében"
De hát akkor egy ezerötös lada mekkora verda volt már! Már maga az, hogy volt autód nem volt triviális, de ezek közül a kétszemű lada volt az alfaállat. Nagybátyámnak volt egy olyanja, hatéves voltam, mikor eladta. Bőgtem miatta és beleültem, hogy ne adják el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!