Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, de mostanában baromi hamar belefáradok, és ez mindig rossz élmény. Nem értem, mi változott :/ Ennek ellenére szeretem csinálni, éppen ezért megoldást sem ártana keresni a kifáradásra.
4/14 anonim válasza:
Régen nem szerettem, de egy pár éve igen.
44N
5/14 anonim válasza:
Szerencsére rengeteg ilyen lány van, ők sincsenek fából... Éen oda-vissza alapon szoktam, két nyalás között egy szopás jár, szerintem így normális. Idegenek lanyokkal különösen izgató a dolog! 😇
6/14 anonim válasza:
Én szeretem. De évek óta nincs partnerem
8/14 anonim válasza:
én pl jobban szeretem mint a dugást.
9/14 anonim válasza:
nicsak mennyi igen és persze egyik sem az én partnerem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!