Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy vallásos lány orálozik? Benne van mindenben?
Figyelt kérdés
Nem megvetendő az nekik?2021. ápr. 8. 12:46
1/9 anonim válasza:
Katolikus vagyok és orálozok a barátomnak.Mindenben benne vagyok,amit én is szeretnék.
2/9 anonim válasza:
Ismerek olyat aki vallásos de szereti a farkat bárhol... Meg ismerek olyat is aki egyáltalán nem vallásos és nem veszi be
3/9 anonim válasza:
Szerinted ezt meg lehet mondani így, általánosságban?
4/9 anonim válasza:
Persze, nalam így gyonja meg a bűneit :)
5/9 Noren1989 válasza:
Hogyne. Az egyetlen durvàn vallàsos csajom úgy szopott, akàr egy fizetős prosti.
6/9 anonim válasza:
Nekem volt dolgom egy vallásos feleséggel! Nagyon jól szopizott!
7/9 anonim válasza:
Vallásos vagyok de orálozok es szexelek is a barátommal
8/9 anonim válasza:
Ha nagyon komolyan veszi a vallást, akkor le sem fekszik veled esküvő előtt.
9/9 anonim válasza:
Igen. Az emberek többsége nagyjából helyén kezeli a vallást. Volt olyan partnerem aki rendszeresen járt templomba, de nemhogy orál, hanem még azon is túl nagyon-nagyon sokminden (egy perverz kis "dög" volt).
Aki meg teljesen valláskárosult annak eleve paráználkodni is bűn és házasságon kívül sem akar szexet, meg utána is csak gyermeknemzés céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!