Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lány van, aki csak kiveri a pasiknak és nem szexel és nem orálozik?
igen, 24 éves vagyok, még szűz. eddig egy barátom volt, akinek zt mondtam hogy fél évig nem fekszem le vele. 5 hónap után szakítottunk és nagyon örülök neki, hogy nem feküdtem le vele. megismertem valaki mást, és rájöttem, hogy korábban nem is voltam szerelmes, de őt nagyon szeretem. rendkívül kívánjuk egymást és kb 3 hét járás után volt petting és azóta rendszeresen kiverem neki, leszopom. imádom, ahogy élvez, imádom, ahogy közben rámnéz, imádom, hogy Őneki örömet okozok.
a kettesnek nincs igaza, aszexuális nem vagyok, csak olyan lelki gátlásaim vannak, amik miatt fizikailag rettenet fájna a szex, ezért amí] kcisit több bizalom kialakul, addig várok. ez lehet még két hét vagy még 2 hónap is. kívánom, szeretem, a testem készen áll, de a lelkem nem
addig viszont semmi jogom megvonni Tőle az örömet
(ne írjatok privátot)
kb 13 és 16 éves korom között voltam ilyen, addig nem szexeltem senkivel, de sok fiúnak kivertem. Egyrészt mert örömet akartam okozni és tudtam hogy a tini fiúk folyton kanosak, másrészt mert valamiért tetszett nekem.
Aztán később rájöttem hogy más dolgok is tetszenek...
"így csekkolom a méretet"
A fényképezős telók és internet korában :))
Viszont engem is csekkolhatnál :P
37F 18/5,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!