Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas pasiknak(185+) miért csak szinte az alacsony lányok jönnek be? Gondolok itt a 150, 165 centis lányokra főként. Miért vonzóbb, mint egy magasabb lány?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 00:15
1/24 anonim válasza:
Kamu. 190 vagyok, 175 vagy felettiek.
2/24 anonim válasza:
Téves a kiindulás... magas pasiknak alacsony és magas lányok egyaránt tetszhetnek, nem testmagasság alapján választanak. Pontosabban max. annyiban hogy ne legyen náluk magasabb a nő, de mivel ők maguk magasak így ezen a téren nagyobb a választási lehetőségük.
3/24 anonim válasza:
Pedig sajnos igen gyakori, hogy magas fiúknak pici barátnőjük van.
4/24 anonim válasza:
A csajokkal van a baj, hogy evolúciós és egyéb blablák niatt csaka magas a jó, pedig van az ellenkezőére is bőven példa..
5/24 anonim válasza:
"sajnos"...
Most csak azért hadd ne hajtsak már el valakit, akit szeretek (és aki adott esetben 190 centi), hogy az alacsony pasik nehogy elessenek tőlem (160 centis lánytól) mint választási lehetőségtől.
6/24 alonelyman válasza:
pedig elég hülyén, nevetségesen néz ki egy ilyen páros mint egy apa és a kislánya
7/24 anonim válasza:
Én viszonylag magas lány, vagyok de minden párom 190 körüli volt.
8/24 anonim válasza:
180 centis férfi vagyok. Volt már 150-160-170 körüli komoly nőm is. Nagyon nem ez alapján választok
9/24 anonim válasza:
Ismerek egy fiút, 195 cm és az első barátnője nagyon alacsony volt. Kis túlzással gerincferdülést kapott, ahogy a lány mindig lefelé húzta az egyik kezét sétálás közben. Meg pl. nem tudtak ölelkezve smárolni, mert a srácnak derékból kellett hozzá lehajolni. Látszatra jól néz ki egy magas srác az alacsony csajoknak, de hamar elszáll a varázs, ha kis híján egymás hangját sem hallják a magassági különbség miatt.
10/24 anonim válasza:
6 Érdekes felvetés. Akkor ezek szerint ha a férfi alacsonyabb, ők meg úgy néznek ki, mint anya és fia? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!