Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas pasiknak(185+) miért csak szinte az alacsony lányok jönnek be? Gondolok itt a 150, 165 centis lányokra főként. Miért vonzóbb, mint egy magasabb lány?
5
Lehet, hogy félreértettél. Én magas nő vagyok és számtalanszor láttam magas férfiakat pici nőkkel. Nekem meg (egy kivétellel) mindegyik pasim velem egymagas volt. Nincs ezzel baj (a nálam jóval magasabb férfiaktól kiráz a hideg), csak furcsállom és kicsit irigykedem.:) De persze, mindenki válasszon olyat, aki tetszik neki és akivel jó, csak fura na. Mert én egy 210 cm-s férfivel nem szívesen mutatkoznék.
Örülök, hogy végre valaki ebből a szemszögből is megkérdezte. Rohadtul unalmas már, hogy MINDIG csak az alacsony nőket fikázzák, mintha szegény magas férfiaknak nem is lenne beleszólásuk a dologba és nem választhatnának szintén magas partnert. Valamiért sokan mégsem teszik. De ez nyilván csakis az alacsony nő hibája, biztos pisztolyt fog (sámlin állva) a magas pasi fejéhez 😂
Úgy vettem észre (bár vannak kivételek), hogy a legtöbb embert az zavarja, ha nőként a férfi alacsonyabb nála és fordítva. Ha ebből indulunk ki, egy magas férfinak nagyobb a “választék”, mert azért 180-185, pláne 190 cm-nél a nők nagy része alacsonyabb. És ha nem számít neki a magasság (mert nem az teszi az embert), ugyan miért ne lehetne egy kisebb nővel? Ha szerelmes belé, majd elhajtja, mert jajj, mi lesz szegény alacsony pasikkal, nem jut nekik csaj, meg mert egy-két frusztrált irigy lúzernek nem tetszik az összkép? Hát jól is néznénk ki. Szerencsére a szerelem nem így működik. Nem vonom kétségbe, hogy fél m különbséget már nem egyszerű áthidalni, de ha az adott párnak ez nem számít, külső szemlélők milyen jogon szólják le őket? Ennyi erővel egyébként egy alacsony pár meg akkor olyan, mintha két kisiskolás járna. Vagy magas nő magas férfival olyan, mintha anyuka sétálna a fiával, aki még nem nőtte túl őt nagymértékben. Vagy a sovány a kövérrel hát hogy néz ki, biztos agyon nyomja az ágyban. Bárkivel lehet rosszindulatúnak lenni, csak nem tudom, mi értelme van.
14
Basszus, ez szomorú. :(
Most is a társkeresőn kész kabaré van, nálam 10 cm-vel (néha 15 cm-vel) alacsonyabb férfiak írnak. Közben be van írva, hogy 180 cm magas vagyok, keresek 175 és 190 cm közötti magasságú férfit. De hát a férfi öntudat... :)))
#18 Bocs, nem akarlak megbántani.
Nekem is nőként jobban tetszenek a barna hajú/szemű férfiak, na de ez csak egy szelete a külsőségeknek.
Ha teszem azt (nem tudok kit felhozni példának) a fiatal Brad Pitt udvarolna meg Győzike, akkor az előbbit választanám, mert szerintem alapvetően helyesebb, mint Győzike.
De ha pl. Enrique Iglesias és Brad Pitt udvarolna, akkor Iglesiast választanám, mert szerintem ő jobban néz ki, plusz pont, hogy ráadásul barna a haja és a szeme.Remélem érthető, hogy hova akartam kilyukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!