Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magas pasiknak(185+) miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas pasiknak(185+) miért csak szinte az alacsony lányok jönnek be? Gondolok itt a 150, 165 centis lányokra főként. Miért vonzóbb, mint egy magasabb lány?

Figyelt kérdés

2021. máj. 15. 00:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#20 Pedig de, én már hallottam ilyet.A kék szem is csak akkor igazán szép, különleges, ha nem az a szürkés mocsár színű.Mivel nagyon ritka a szép kék szem, ezért egzotikusnak hat.

A szép barna szem is ugyanolyan vonzó, abból is vannak különlegesek.

Vannak lányok akiknek barna szemű a pasija?:D Ezt egy írod, mintha a világ népességének 80%-a nem barna szemű lenne.Ilyen arány mellett elmondható, hogy a nők többségének barna szemű pasija van:D

De ismét leírom, ha valaki csúnya, akkor nem segít rajta semmilyen szemszín.Ugyanígy ha valaki alapból jóképű, akkor senkit nem fog izgatni, hogy épp a kedvenc szemszíne van-e az adott embernek.

2022. szept. 12. 14:11
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 úgy írod*
2022. szept. 12. 14:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Én 2 m vagyok és 158-178 -ig voltak eddig barátnőim. Soha nem a magasság alapján ismerkedtem. Amúgy emlékeim szerint 2 magasabb csajnál próbálkoztam be, mindkettő lepattintott. Az egyik meg is jegyezte, hogy biztos csak azért szólítottam meg, mert magas. Hát nem csak azért, de így már b@zd meg...
2023. febr. 12. 20:46
 24/24 anonim ***** válasza:

23. Ismerős. Én is majdnem 2 méter vagyok és próbálkoztam néha 175-185 cm körüli nagylányoknál. Valahogy egyikkel sem lett semmi és mindig ők pattintottak le. Közben pedig többéves komoly kapcsolatom is volt már és egész sikeres és népszerű vagyok általában is a nőknél.

Ez miatt annyira kamunak érzem, amikor egy magas nő rinyál ez miatt. Konkrét emlékeim vannak vagy 10 magas lánnyal kapcsolatban, akik elutasítottak, pedig ott voltam magas és más dolgokban is vonzó srácként, miközben más lányoknak pedig kellettem. Így nem lehet komolyan venni az ilyen kérdéseket.

2023. febr. 12. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!