Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak álltalánosságban mennyire jönnek be az alacsony csajok?
Figyelt kérdés
Mondjuk 150 cm belüliek.
Sok az ilyen pasi, vagy inkább ritka?
Akinek tetszenek az ilyen lányok miért inkább Ők, mintsem a magasabbak?
2017. márc. 17. 10:17
2/15 anonim válasza:
Nekem csak az ilyenek jönnek be. Az oka egyszerű mert 158 centi vagyok.... 25/F
3/15 anonim válasza:
Nekem alapjában véve bejönnek, aranyosak. Persze nem mindegy hány kg társul a 150cm-hez. :))
4/15 anonim válasza:
Imádom. Mondjuk nem is vagyok magas: 170 cm.
5/15 Ramone válasza:
Magas vagyok mint a Svájci GDP de ettől függetlenül bejönnek az alacsonyabb lányok :)
6/15 anonim válasza:
Én 187 vagyok és elég méretes a szerszámom, de egy ilyen pici lányban még jobban mutat, ezért szeretem a 150 centis csajokat ;)
7/15 anonim válasza:
Enyhe pedofil hajlamot feltételez ha valakinek az alacsony csajok jönnek be... de az az igazság, hogy pont lexarom, mert..
.. mindezek ellenére én is gerjedek az alacsony csajokra.
8/15 anonim válasza:
mikor tinik voltunk, volt egy 150 cm-es barátnőm. Kapósabb volt, mint én a 178 cm-emmel.
9/15 anonim válasza:
Nekem is az alacsonyabbak sokkal jobban bejönnek.
Pedig nem vagyok alacsony a 190cm-el.
Könnyebb szeretgetni őket.
Szeretkezésnél nálam hátrány, de nem érdekel, odafigyelek.
10/15 anonim válasza:
Mert szebb az alakjuk.véleményem szerint.
Ha meg kis töltött galamb az mégjobb. :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!