Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy szeretitek ha lány orálozik?
Figyelt kérdés
Mit szerettek? Hogy szeretitek a ha leszopnak?2022. dec. 12. 11:45
1/12 anonim válasza:
Alapvetően domináns típus vagyok, így szeretem, amikor közben felnéz rám a szemeivel, és szeretek rámarkolni a tarkójára is, aztán én diktálni a tempót ... persze érzéssel, hogy azért ne legyen kellemetlen neki se :) A varázs addig tart, míg érzem/látom rajta, hogy odaadóan kívánja a férfiasságom.
2/12 anonim válasza:
Nem rajongok érte. Persze nem ellenkezek, de nem nagyon nyújt számomra élvezetet. 49 F
3/12 anonim válasza:
Használd a nyelved is ne csak fel-le mozgasd a fejed
4/12 anonim válasza:
Első lépésben nekem már az is tetszene, ha valaki elkezdené. Eddig csak olyan csajt fogtam ki, aki soha nem tenné és nem is tette meg.
5/12 anonim válasza:
Én őszintén megmondom, hogy nem biztos, hogy szeretem. Eddig kifejezetten rossz élményeim vannak. De ha látom a másikon, hogy élvezettel csinálja és nem túl gyorsan akkor szerintem tudna tetszeni. Illetve az nagyon jó érzés, ha meleg éri és bent tudja tartani egy részét, de én még melytorokra se vágyom.
8/12 anonim válasza:
#6 szerintem ennek fuss neki még egyzse,r mert itt valami nagyon nem stimmel :D Kivéve ha te 210 cm vagy, ő 145, és az ágy is nagyon alacsony :D
9/12 anonim válasza:
Hogy szeretetből csinálja. És hogy neki is öröm legyen.
10/12 anonim válasza:
Csinálja végig, ne problémázzon ha élvezéshez közeledek, mehessen a szájába!
Néha meg is mutathatja a nyelvét, spermás száját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!