Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mikor fogdostak meg először, és hol? Milyen volt és hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert múltkor a buszmegállóban kb 12-13 éves srác smárolt egy lánnyal meg a villamoson szintén ilyen korabeli srác fogdosott egy csajt. Furcsa, hogy ilyen fiatalon kezdik.2023. aug. 27. 21:22
1/15 anonim válasza:
Általános iskolában az egyik fiú megfogta a mellemet. Hetedikes vagy nyolcadikos voltam, arra már nem emlékszek.
2/15 anonim válasza:
12 évesen az ének tanárom cicimet és a reggelét hátamat
(Egyházi iskola)
3/15 anonim válasza:
5.ben ( asszem 12 voltam akkor) tesiórákon ugye tornasorban,libasorban kellett beállni
És volt egy nagyon perverzkedős fiú,legyen csak Pistike
És Pistike többször mögém állt,és csapdosta,és simogatta a fenekemet
És hiába szóltam a tanárnak,hogy kérem,Pistike nem hagy békén,a tanár le se sz@rta
4/15 A kérdező kommentje:
És az első komoly?
2023. aug. 27. 21:54
5/15 anonim válasza:
12 voltam, az exem volt, rendesen felizgatott, én nagyon élveztem.
Nem lett belőle semmi.
A második 13 évesen volt, én nem akartam, féltem, lefagytam, a srác meg folytatta.
Na azt utáltam.
A harmadik 15 évesen a barátom volt, vele veszítettem el, ő kihozta belőlem a maximumot.
Imádtam.
Szóval a másodikon kívül mindkettő jó volt.
6/15 anonim válasza:
5-ös vagyok,
Igazából mindegyik mindenemet.
Ez kimaradt
7/15 anonim válasza:
13 éves koromban 1 fiú fenekemet meg combomat simogata.
8/15 anonim válasza:
#2 ott lehet mert jól meggyónják utána 😃😃😃
9/15 anonim válasza:
13 voltam strandon, ahogy dobtak bele a vizbe.
10/15 anonim válasza:
Ha nem vesszük figyelembe a tesi tanárnőt, aki a seggemre csapott, aki 15 éves koromban az első barátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!