Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nyilvános helyen annyira felizgultatok a párotokra, hogy annyira hevesen csókoloztatok meg fogdostátok, hogy mások beszóltak, hogy ezt itt nem kéne?
Figyelt kérdés
Hol és hogyan történt? Kort is írjatok :)2023. máj. 18. 16:58
2/7 anonim válasza:
Nem történt ilyen. Vagyok annyira intelligens, hogy nem állok neki párzani nyílt színen
Ezt diszkréten kell csinálni, nem úgy hogy mások tűrőképességét feszegessük
3/7 anonim válasza:
Rendszeresen fogdosom például fürdőben. Nem szólnak és azért kicsit félre is húzódunk.
30+ vagyunk
4/7 anonim válasza:
Eszembe nem jutna. Szerintem ez undorító.
5/7 anonim válasza:
Mindennap látni ilyet,áruházban,járműveken,moziban,plázákban.
Általában 35 alattiak a szereplők.
6/7 anonim válasza:
Engem eleve zavar, ha bámulnak, kerülöm a feltűnést. Viszont kettesben, nyugodt körülmények között elveszítem minden gátlásomat. 😁
7/7 anonim válasza:
Vonaton kabinba.😂
Mar rajtam ült a csaj (persze ruhaba) fogtam a feneket es csokoloztunk vadul mikor jött a kaller 😆 de csak mosolygott es jo utat kivant kajan vigyorral 😄
Forditott esetben egyatalan nem zavarna ha ilyet vagy hasonlot latnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!