Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin már normál dolog ha összetaperolt a fiú?A fenekemt fogdosta,a cicmet markolászta és a bugyimba is beakart nyúlni.Na ezt már nem engedtem.Ekkor láthatóan nagyon megsértődött.Szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 15:47
3/14 anonim válasza:
Elég bunkó dolog. Nem hiszem, hogy szexnél többet akarna egy ilyen pasi. Egyszerűen nem tisztel. Jobb az ilyeneket nagy ívben elkerülni.
4/14 Lazy Lover válasza:
Nem az... De miért nem szóltál rá??
5/14 anonim válasza:
Attól függ kinek, nekem nem férne bele, de az se hogy a fenekem vagy a cicim fogdossa
6/14 anonim válasza:
Ennyire szeretsz első randis kitalációkra hokizni?
7/14 anonim válasza:
A többit se kellett volna. Legyen már tartásod..
8/14 anonim válasza:
Már a legelején egy szexuális segédeszközjént tekint rád. Én a helyedben nem folytatnám ezt tovább.
9/14 anonim válasza:
Nála normális, nálad nem. Ennyire egyszerű. Amúgy rengeteg boldog, tartós kapcsolat van, ahol az első randin szexelnek a felek, nem értem ezt a nagy felháborodást.
10/14 anonim válasza:
Hogyha szexpartner keresőn találtad a csókát, akkor normális.
De ha komoly kapcsolat reményében ismerkedsz, akkor nem az.
Vagy retardált, vagy fel akarta mérni hol vannak a határaid. Én a seggtapizás után vertem volna szájon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!