Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg amiatt nem akart szájjal kielégíteni a pasi, mert nem jó benne, emiatt nem szereti csinàlni, vagy ez csak egy kifogás, és csak szimplàn nem szereti csinàlni?
Figyelt kérdés
Ő persze elvárta, hogy én csináljam neki..
Előre is köszi!
2023. aug. 26. 22:17
11/20 anonim válasza:
Nem is értem miért nem válaszoltad azonnal, hogy csak kezdd el, én majd irányitalak. Abbol megtudod hogyan szeretem?
12/20 anonim válasza:
Én akkor nem akarom csinálni, ha nem elég jó, vonzó a teste, de jobb a semminél.
13/20 anonim válasza:
Egy ribivel én sem csinálom.
Csak, ha van érzelmi kötődés.
14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribi..Szexkapcsolat-feleségben volt, de a lényeg az, hogy rendszeresen összejàrtunk. Egyèbkènt, szerintem elèg gàz az, hogy ha egy ilyen kapcsolatban az egyik fèl elvàrja, de ő nem viszonozza. Mert ez a kölcsönösségről (is) kellene, hogy szóljon.
2023. aug. 27. 16:19
15/20 A kérdező kommentje:
*voltunk*
2023. aug. 27. 16:32
16/20 anonim válasza:
15 # ez azt jelenti hogy nem kívánt, ilyen formában.
17/20 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy "ilyen formàban"?
2023. aug. 27. 23:12
18/20 anonim válasza:
17# Szexuálisan kielégülni jó voltál neki, másra nem.
19/20 A kérdező kommentje:
Hm...igen, ebben lehet valami, sajnos. :S
2023. aug. 27. 23:17
20/20 A kérdező kommentje:
Csak akkor azt nem értem, hogy miért fektetett abba energiát, hogy kérdezgessen a dolgaimról, a hétköznapokban, meg úgy csináljon, mint aki törődik velem.. Màrmint, nyilván értem màr, miért csinàlta, csak akkor is érdekes. Kapcsolatot nem akart, mert fenntartàsai voltak velem szemben, bàr ezt letagadta. Mindegy is már.
2023. aug. 27. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!