Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan veletek hogy fajt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan veletek hogy fajt a partneretekkel a szex?

Figyelt kérdés
Nagy volt neki,nem tudott banni vele.stb.Minden erdekel
2023. aug. 26. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen Volt

Volt olyan hogy túl mélyre tolta

Volt hogy a vastagsága miatt már fájdalmasan feszített

2023. aug. 26. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt barátnőm rá harapott a makkomra .
2023. aug. 26. 10:00
 3/4 Csicuki ***** válasza:
Van hogy fáj bár nekem inkább olyankor ha nem vagyok annyira ráizgulva szexre végy ha rövid az előjáték elsősorban hossza szoktak lenni bajaim ilyenkor
2023. aug. 26. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor elvesztettem a szüzességem. Az alapból fájt egy kicsit, de nem nagyon, simán bírható volt, nem is véreztem. Viszont amikor nagyon mélyre tolta és elérte a méhszájamat és azt böködte az fájt. Az sokkal jobban fájt, mint maga a "szüzesség elvesztése" vagyis, hogy először járt bennem pénisz.

A "vicc" az, hogy tudtam hogy az a fájdalom az micsoda és miért van, de egyszerűen annyit voltam képes kinyögni, hogy lassabban. AZ agyam teljesen kikapcsolt, szűz létemre tökre el voltam lazulva (pedig nem is voltunk egy pár), élveztem, iszonyatosan kívántam a másikat. De az agyam nem működött:DD Így konkrétan azt nem voltam képes kinyögni, hogy ne tolja annyira mélyre, mert a méhszájam böködi, leblokkolt az agyam. Ennek ellenére nagyon jó volt.:))

2023. aug. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!