Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne, ha a partneretek csak úgy tudna veletek elélvezni, ha közben vibrátorozna? Vagy mindegy? L
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 19:29
1/16 anonim válasza:
Ha ő jobban élvezi ha közben van egy vibrátor is, akkor nyugodtan. Nem érezném magam kevésbé férfinak.
2/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de azért próbálkoznék, hátha máshogy is sikerülne. :)
3/16 anonim válasza:
Zavarna elegge :(
Ugy ereznem nem tudok eleget nyujtani neki.
4/16 anonim válasza:
Bármit használhat közben. Ujjait is. Nem is voltam olyan nővel aki ne nyúlt volna magához ha a póz engedte ezt
5/16 anonim válasza:
Igazán nem zavarna. Csinálja nyugodtan, közben én izgatnám a mellét.
6/16 anonim válasza:
Az esne rosszul, ha nem merne felszabadult lenni, és emiatt nem élvezné.
7/16 Noren1989 válasza:
Eddig sose kellett, 20+ partner utàn mondom...szóval kissé zavarna. Talàlnék módot, hogy elélvezzen vibri nélkül is.
8/16 anonim válasza:
Nem zavarna! Csinálja ha neki úgy élvezetesebb!
10/16 anonim válasza:
Engem izgat, és örülök neki, ha valaki megoldaná így, és elfogadja, hogy esetleg én nem tudom kielégíteni. Exemnek is felajánlottam, hogy vibrizzen nyugodtan (tudtam, hogy csak attól tud elélvezni), és közben maszturbálok én is, és egyszerre elmennénk. Kifejezetten izgatott a dolog. De ő duzzogott, mikor felhoztam a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!