Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszul esne, ha a partneretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne, ha a partneretek csak úgy tudna veletek elélvezni, ha közben vibrátorozna? Vagy mindegy? L

Figyelt kérdés

2021. jan. 17. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Egy tapasztalt srác megoldja vibri nélkül :D Nekem is volt olyan párom aki nehezen ment el, és mindig megoldottam :) 24/f
2021. jan. 17. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Nézd ha szexközben ez a plusz kell hogy sikerüljön neked is akkor nem zavarna!! Fontos hogy te is jól érezd magad együtt lét alatt és neked is legyen orgazmusod!
2021. jan. 18. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Éppen ellenkezőleg. Izgatna
2021. jan. 18. 08:32
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
baratnom elete elso huvelyi orgazmusat vibratorral elte at, azota rendszeresen hasznaljuk/hasznalja. engem nem zavar
2021. jan. 18. 22:06
 15/16 Pécs-pécs ***** válasza:
64%

Nállunk nagyon ritkán előkerül a vibrátor, de csak, hogy egy kis ujdonságot vigyünk a szexbe. Olyankor izgalmas mind a kettőnknek.

De hogy ha csak attól tudna a párom elélvezni?

Felvetődne a kérdés, hogy helyünk van-e egymás mellett, mert ott akkor valamelyik féllel elég nagy probléma van. Vagy én férfiként nem tudom megadni, a páromnak amire neki szüksége van,vagy annak ellenére, hogy én úgy gondolom 100%-ba oda teszem magam a szexbe a páromnak mások az igényei, mint amit én adni tudok.

Szerencsére nállunk ez nem probléma, vibrátor nélkül is mind a ketten élvezzük a szexet.

2021. jan. 21. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavart eddig ha valaki izgatta magát. De ha nyaltam akkor is el tudott élvezni.
2021. máj. 24. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!