Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyiket választanák inkább a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanák inkább a lányok, ha választhatnának?

Figyelt kérdés

2023. aug. 25. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Ja, és nyilván nagyfaszúként értem a sértettséged, de sajnálom, nem írhatták mást, csak amit a saját szememmel tapasztalok a Twitteren, meg amit a nők mondtak.
2023. aug. 25. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:
* írhattam mást
2023. aug. 25. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Most már értelek. Mivel te látod a nickem és számontartod a méretem, és mindent amit olvastál eddig rólam/tőlem (az álszerénység távol áll tőlem), ezek szerint te is ott vagy minden olyan kérdésen, ahol a #farok hashtag szerepel, vagy hogy a saját szavaiddal éljek: "minden faszméretes kérdésnél ott vagy".

És mivel szinte azonnal reagálsz a kommentjeimre (én csak akkor ha van rá időm), ezek szerint állandóan itt lógsz.

Igazán sajnálom, hogy neked nem jut sem p.na, sem f@sz, és valószínűleg azon sokak közé tartozol, akit már privátban is lekoptattalak magamról, talán ezért lehetsz annyira frusztrált, mint egy rossz b.zi 😉

Take it easy buddy! It's only gonna get worse if you keep this up...😁

2023. aug. 25. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Fúbazmeg. Tök sokáig szimpatikusnak tartottalak. De ez most múlt el. Mekkora kibszott nagy ló van alattad! Milyen arrogáns vagy! Mekkora arcod van!

Sosem írtam rád.

2023. aug. 26. 00:36
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Én még csak most kezdelek szeretni téged b+!

Sőt! Egyre jobban akarlak!

2023. aug. 26. 01:48
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Olvastam a tiszteletlen hangvételű privátodat. Sajnos abszolút megerősíted a „nagyfaszú sportolók = nagyarcú kivagyi gyökerek” sztereotípiát. Lehet, hogy tanult vagy meg intelligens, és sikeres a sportban, ráadásul extra dákójú, jó testű és jó képű, tehát még a genetikai lottón is megütötted a jackpotot, de a szociális intelligenciád a béka segge alatt van, és emberileg is szar minőség vagy. Mindez ugyanis nem jogosít fel arra, hogy úgy viselkedj, ahogy.

Látom, másik hasonló kérdésnél meg mást kóstolgatsz.

Szerintem neked tuti van egy fekete BMW kabriód is, amivel feltűnési viszketegeskedsz a budai rakparton meg az Andrássy-n. Csak ez hiányzik az összképből.

Egyébként tedd az ormótlan fqszodat más seggébe vagy pinájába (tudjuk, hogy rád sok a jelentkező, olyan 10/10-es vagy), mert heteró vagyok.

2023. aug. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!