Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyiket választanák inkább a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanák inkább a lányok, ha választhatnának?

Figyelt kérdés

2023. aug. 25. 10:50
A kérdező szavazást indított:
Nagyon esztétikus és tökéletes formájú, de átlagos méretű farok
Csúnya, ormótlan, de hatalmas farok
21 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Amelyikkel jól tud bánni .:)
2023. aug. 25. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok neked egy titkot, a nők nagyrésze az átlagos méretet részesíti előnyben, bármit is mondanak a férfi haverjaid meg a férfiak által írt cikkek.

Tehát megkérdezted, hogy a csak jó tulajdonságokkal rendelkező opció-e a jobb, vagy a csak kevésbé ideális tulajdonságokkal rendelkező opció.

2023. aug. 25. 11:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kevés a választható opció. A természet sokkal változatosabb méreteket, formákat, adottságokat, stb. produkál, mint ahogy a kérdező ezt két opcióra szűkiti le.

Másrészről, a nőknek is sokkal változatosabb igényeik vannak kétféle faroktól.

Érdekes lenne a 21. sz-ban, ha csak egy-kétféle kenyér, tej, joghurt stb. lenne a boltok polcain.

Az "evolúció játéka" sokkal fantáziadúsabb, mint azt egyes emberek el tudnák képzelni...

2023. aug. 25. 11:25
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Mit jelent nálad a csúnya és/vagy ormótlan? De amúgy én szerintem a hatalmasat választanám mert engem kifejezetten be indít ha jó nagy. 🤷‍♀️
2023. aug. 25. 11:39
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

E témában alaposan kiismertem szerintem a nőket. Volt csaj, akivel rendszeresen kiértékeltettem cseten átküldött faszképeket, hogy na ez milyen, ehhez mit szólsz, szerintem ez jól néz ki – szerinted? A legkülönbözőbb méretűeket, hatalmasakat is, amikre szinte kivétel nélkül azt mondta, hogy csúnya meg aránytalan. Általa és más csajok által is rájöttem a gondolkodásmódjukra. Mihelyst a fqsz átviszi a csajnál méretben az alsó lécet, a formája, arányai, esztétikuma a lényeg, attól lesz kívánatos.

És nézem a nagy faszukat posztolgató Twitterhuszárokat, és az az igazság, hogy 90 %-uknak borzasztó randa a farka. Csak azért bámulod, hogy baszki mekkora, de nem azért mert jól néz ki. A többség banángörbe, röhejesen kicsi a makkja a vastagsághoz képest, sok nem áll felfelé vagy előrefelé rendesen, stb. Vannak nagyon formásak is, de 10-ből 1, amelyik nemcsak nagy, de szép is. M-es farkak közt jóval több a guszta.

2023. aug. 25. 11:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Analógia: a női mellnél nálam minden a szépsége, és semmi a mérete.
2023. aug. 25. 11:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
16384x megkérdeztétek már de a válasz ugyanaz: amelyik szimpatikusabb pasihoz tartozik. Ha a pasi bejön neki akkor a farka is tetszeni fog (kivéve ha ápolatlan, vagy nagyon mini). Ha a fószer nem jön be, akkor aranyból is lehet a pélója akkor sem fog tetszeni az adott nőnek.
2023. aug. 25. 12:26
 8/16 anonim ***** válasza:

7

Oké, ez evidencia, lépjünk tovább akkor: bejön a faszi, és mi a jobb, ha lekerül a gatya. Úgy lesz a csaj szerelmes a farkába IS látványra, ha nagy, de szörny, vagy közepes, de szép.

2023. aug. 25. 12:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Ne menj statisztikusnak.

Vagy ha mégis, akkor ismerd meg először a "reprezentatív" kifejezés jelentését.

2023. aug. 25. 17:49
 10/16 anonim ***** válasza:
40%

Figyelj, én eddig tökre elvoltam azzal, hogy minden faszméretes kérdésnél ott vagy, hogy álszerényen tudasd a világgal, milyen nagy farkad van, és azzal is, hogy folyamatosan demózod, hogy az eszed is legalább olyan hatalmas. Gratula mindenhez, a nagy fqszodhoz (amiről nyilván nem tehetsz), a diplomához meg a sportteljesítményedhez is (amiről tehetsz).* De most elkezdett kicsit sok lenni a kioktatásod meg a konfrontálódásod.

* Te olyan főnyeremény vagy, hogy kicsit nem értem, mi a fqszt lógsz itt egész nap, mikor sunák és ánuszok seregével kéne elméletileg naponta megbirkóznod.

2023. aug. 25. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!