Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy a belső tulajdonságok egyáltalán nem számítanak már ismerkedésben sem?
Szerintem te tipikusan az a férfi vagy, aki a nőket csak a számítógépen keresztül ismeri. Borzalmasan általánosítasz.
Egy az, hogy a férfiak hajlamosak hazudni a méretükről (nagyobbat mondanak) az interneten.
Kettő, a nők nem járnak vonalzóval és egy kis guglizás után kiderül, hogy sokuk nem tudja látásra megmondani a méretet (egy példa: valós 16 centis szerszámot 20 centisnek ítélte meg).
Három, azok a nők, akiknek nem fontos a méret és/vagy beérik a párjuk kicsi méretével aligha fognak a szex topikba válaszolgatni.
Négy, honnan tudod, hogy az összes nagy méretet dicsőítő válaszadó valóban nő és nem egy nyomi LARP-oló cuck, aki erre élvez?
Még pár példát lehetne ide írni. Szerintem próbálj meg emberi kapcsolatokat kiépíteni és ne a neten informálódj a nőkről.
Magát a kérdést látva még örültem, azt hittem végre egy intelligens téma jön! Erre azt kellett látnom hogy megint ez az irreális farokméret téma, a szokásos túlzásokkal, hát eléggé csalódást keltő volt...
Én se olvastam végig mert már több hasonlót olvastam, és őszintén szólva ha az ember 1 ilyen olvasott, olvasta mindet. Panelekből áll! De kérdező, ha valóban segítséget és választ vársz, én megpróbálok segíteni most, amennyire csak tudok. A 15 centi nem kicsi hanem átlag feletti valamennyivel, de rosszabb esetben is átlagnak vehető. Ha nekem nem hiszed el, nézd meg a világ átlagméreteit (ne a magyart), esetleg a gumigyárak ajánlásait, melyik termékük milyen méretre való és ott melyik az átlag. Segítek, 12-14 cm közti az átlag. Illetve hát egy bónusz tipp, normálisabb nőnek ezernyi más prioritás lesz még hogy kivel akar együtt lenni vagy kivel akar lefeküdni, nem csak a farokméret. Van akinek igen de az a ritkább és hát egészségére, talál ő is magának megfelelő partnert.
Remélem ez nem álkérdés volt, és nem megy pocsékba ez a sok legépelt karakter.
#17 Na örülök, akkor már ennyit megért :) Egyébként férfi vagyok, csak épp nem sokkal korábban sikerült kiadnom az összes dühömet valami teljesen más dolog okán, egy másik helyen. És így most teljesen kiégett nyugalomban vagyok, de cserébe így meg tudok írni ilyen higgadt kommenteket is gyk-n. Akkor meg már segíthetek is az embereknek, miért ne.
Egyébként most hogy felfedtem hogy férfi vagyok és így írtam a #16os kommentet, remélhetőleg a kérdező is jobban fog hinni nekem. Nőknek nem biztos hogy elhinné a méretes állítást, igaz valahol már azt is meg tudom érteni hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!