Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom úgy hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy hogy a belső tulajdonságok egyáltalán nem számítanak már ismerkedésben sem?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy a külsőnél még jobban számít a farok mérete. Egy kisfarkút előbb-utóbb úgy is hátrány fogja érni mert dobva lesz. A nők is már csak ürítésre használják a férfiakat. A 15 centire is már csak röhögve néznek rá és elhajtanak a francba. Igények meg elvárások az egekbe vannak cserébe meg semmit nem bírnak nyújtani. Meg attól is hánynom kell ha egy nő lófarkú szeretőt tart a párja tudta nélkül. Oké hogy szar a szex de nem egyszerűbb szakítani? Ja, nyílván a pénze az kell. :DD Gerinctelen dolognak tartom az ilyet. Bár ezek nem néztek soha tükörbe. Abba nem gondolnak bele hogy a megcsalt félnek ez rohadt szarul esik? Lehet fel se tudja dolgozni és egy életen át szorongania kell. Ha meg házasságról akkor emiatt szoktak családok szétesni. Na mindegy, egy szónak is száz a vége. Hiába vagy okos, vicces, jófej, barátságos. Úgyis mindig a farokméret lesz az első. Ha nem ugrod meg a felszínes nők elvárásait, meg ha nincs legalább 17 centid annak mindig kopp lesz a vége. Ez a szomorú valóság, aztán csodálkoznak hogy sok férfi miért tesznek fel kérdéseket hogy ennyi meg annyi cm elég-e? Még az is akinek átlagos mérete van. Pont az ilyen nők miatt lesz sok pali lelki sérült élete végéig.
2023. aug. 24. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ahogyan, és amit.
2023. aug. 24. 18:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Ehhez nekem semmi közöm. Még csak magamra sem vetítem.
2023. aug. 24. 18:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te tipikusan az a férfi vagy, aki a nőket csak a számítógépen keresztül ismeri. Borzalmasan általánosítasz.

Egy az, hogy a férfiak hajlamosak hazudni a méretükről (nagyobbat mondanak) az interneten.

Kettő, a nők nem járnak vonalzóval és egy kis guglizás után kiderül, hogy sokuk nem tudja látásra megmondani a méretet (egy példa: valós 16 centis szerszámot 20 centisnek ítélte meg).

Három, azok a nők, akiknek nem fontos a méret és/vagy beérik a párjuk kicsi méretével aligha fognak a szex topikba válaszolgatni.

Négy, honnan tudod, hogy az összes nagy méretet dicsőítő válaszadó valóban nő és nem egy nyomi LARP-oló cuck, aki erre élvez?

Még pár példát lehetne ide írni. Szerintem próbálj meg emberi kapcsolatokat kiépíteni és ne a neten informálódj a nőkről.

2023. aug. 24. 18:53
 14/22 A kérdező kommentje:
13. Oké hogy általánosítás de akkor is ez a jellemző. A méretükről csak nagyon kevesen hazudnak. A 16-17 a leggyakoribb méret. 3 milliárd nőből jó ha van 1-2% akinek elég 15cm vagy kisebb. Mondjuk az igaz hogy sok válaszoló nem csaj.
2023. aug. 24. 18:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem azt hinni, hogy te inkább valami férfigyűlőlő nő vagy aki csak azért ír ide hogy lejárassa a férfiakat. Nem hiszem el hogy ezt nem direkt csinálod. Vagy valami nagyon keetén fiatal fiúcska de akkor mit keresel a +18as topikban. Vagy egy kialakuló félben lévő incel. Még az incelek szoktak ennyire irritálni…
2023. aug. 24. 19:07
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

Magát a kérdést látva még örültem, azt hittem végre egy intelligens téma jön! Erre azt kellett látnom hogy megint ez az irreális farokméret téma, a szokásos túlzásokkal, hát eléggé csalódást keltő volt...

Én se olvastam végig mert már több hasonlót olvastam, és őszintén szólva ha az ember 1 ilyen olvasott, olvasta mindet. Panelekből áll! De kérdező, ha valóban segítséget és választ vársz, én megpróbálok segíteni most, amennyire csak tudok. A 15 centi nem kicsi hanem átlag feletti valamennyivel, de rosszabb esetben is átlagnak vehető. Ha nekem nem hiszed el, nézd meg a világ átlagméreteit (ne a magyart), esetleg a gumigyárak ajánlásait, melyik termékük milyen méretre való és ott melyik az átlag. Segítek, 12-14 cm közti az átlag. Illetve hát egy bónusz tipp, normálisabb nőnek ezernyi más prioritás lesz még hogy kivel akar együtt lenni vagy kivel akar lefeküdni, nem csak a farokméret. Van akinek igen de az a ritkább és hát egészségére, talál ő is magának megfelelő partnert.

Remélem ez nem álkérdés volt, és nem megy pocsékba ez a sok legépelt karakter.

2023. aug. 24. 19:09
 17/22 anonim ***** válasza:
16: Nem ment pocsékba én elolvastam. Gondolom te nő vagy, azért tudtad venni az erőt magadon, hogy meglróbálj segíteni. Hát nekem ez férfiként nem ment. Csak a picsogás. Pedig próbáltam, csak túl ellenszenves maradt a kérdése alatt is a kérdező. Köszi hogy megmentetted a napot. Nekem rosszul esett volna ha kérdést hagyok valódi segítség nélkül, de te ezt megtetted helyettem is. Szóval köszi.
2023. aug. 24. 19:14
 18/22 A kérdező kommentje:
A világméretet ne hasonlítsuk a magyar átlaghoz. Nevetséges. Milyen prioritások? Lehet valaki bármilyen adonisz aki tökéletes mondjuk sok szempontból de a csaj kevesli farkát akkor lúzernek lesz tekintve. És lelécel.
2023. aug. 24. 19:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Azért mondom akinek nincs nagy farka az nem lehet férfias. Én már csak tudom, mert tapasztalom. Nem véletlen hívják a farkat férfiasságnak.
2023. aug. 24. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:

#17 Na örülök, akkor már ennyit megért :) Egyébként férfi vagyok, csak épp nem sokkal korábban sikerült kiadnom az összes dühömet valami teljesen más dolog okán, egy másik helyen. És így most teljesen kiégett nyugalomban vagyok, de cserébe így meg tudok írni ilyen higgadt kommenteket is gyk-n. Akkor meg már segíthetek is az embereknek, miért ne.

Egyébként most hogy felfedtem hogy férfi vagyok és így írtam a #16os kommentet, remélhetőleg a kérdező is jobban fog hinni nekem. Nőknek nem biztos hogy elhinné a méretes állítást, igaz valahol már azt is meg tudom érteni hogy miért.

2023. aug. 24. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!