Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a belső/külső tulajdonság, amit elnéztetek a
randipartnereteknek az ismerkedésnél, de már akkor sem
tetszett nektek benne?
2023. máj. 29. 16:13
Nálam inkább olyanok voltak, amik azután derültek ki, hogy összejöttünk
2023. máj. 29. 16:17
Nem nagyon tudok konkrétat mondani. Külsőre és belsőre is egyre jobban tetszett/tetszik. Első pár randin zavarban voltunk mindketten és voltak olyan megszólalásai (flört/vicc), amik nem tetszettek (de az tetszett, amit képviselt: hogy zavarban van, de fontos ez neki). Azóta azokat is nagyon szeretem.
Egy éve együtt.
2023. máj. 29. 16:21
En ferfi letemre nekem a leg kiabranditobb ha a no fogsora apolatlan, igenytelen. Abba a pillanatba nincs folytatasa a randinak ha a fogai lepedekesek, igenytelenek.
A masik ami egybol iszonyuan flusztral, ha csak sajat magarol beszel es egy temarol. Pl en randiztam olyan novel aki a munkahelyen kivul masrol nem birt beszelni es csak arrol. Es hogy xy Geza meg Pista mit csinalt meg a Magdi napkozbe. Szornyu!!!!
2023. máj. 29. 16:24
#2 Nálam ugyanez volt, sajnos.
2023. máj. 29. 16:56
Én elnéztem az exemnek, hogy rendetlen, mert amúgy úgy tűnt, hogy minden téren nagyon passzolunk és nem vagyok tisztaságmániás, csak átlagosan rendszerető. Ez összeköltözés után pár hónappal padlóra küldte a kapcsolatot. Amíg külön laktunk, egész oké volt az albérlete, de nálam teljesen elengedte magát és szó szerint a mocsokban fetrengett volna, amíg én ki nem takarítom alóla. De ilyen sokkoló szinten. A körbehugyozott vécétől a mosatlan edény tornyokon át a frissen mosott padlón sáros csizmáig terjedt a skála. Ha elmentem pár napra, garantáltan szemétdombra mentem haza, pl szakadásig tömte a szemetest és max nyitott egy újat, de le nem vitte volna. Ha elfogyott a tiszta tányér, simán evett koszosból ahelyett, hogy elmosott volna egyet. Elég hamar kiábrándultam.
2023. máj. 29. 17:58
A második randinkra nem jött el, mert elfelejtette! helyette ivott a haverokkal. Ennek ellenére összejöttünk, családot alapítottunk. Tíz éve együtt, a mai napig elfelejt mindent! Elmenni a gyerekért időre, odaérni egy talápkozóra, a szülinapokat, egy évzárót, MINDENT! Az agyamra megy ezzel. :(
2023. máj. 29. 18:07
7) Fú...
Én is ilyen vagyok, elképesztően nehéz észben tartanom fontos dolgokat (ADHD), de épp ezéet mindent azonnal felírok egy határidőnaplóba ÉS a telefonom naptárjába, hogy ne szívassam már ezzel a többieket...
2023. máj. 29. 18:12
8-as, az a baj, hogy emiatt sokszor érzem úgy és már a gyerek is, hogy nem érdekeljük őt. Ő is felírja, telefonba, sok minden így ok már, de pl el kéne indulnia, kinyomja a telefont, hogy mindjárt és nem ér oda, pl hagyta már ott a gyereket oviban, mikor dolgoztam. :(
2023. máj. 29. 18:18
Szétszórtság. Elnéztem. Végül elváltunk.
2023. jún. 5. 17:58
Kapcsolódó kérdések: