Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl “egyszerű” lány vagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl “egyszerű” lány vagyok az exéhez képest? Rosszat jelemt ha ezt mondták?

Figyelt kérdés

Meghallottam egy beszélgetést, ahol a párom haverjai arról beszéltek, hogy “jó nézek ki, kb. egy súlycsoport az xy-nal (exével), de belsőre nagyon kis egyszerűke basic csajnak tűnik, semmi extra nincs benne”.

Elég rosszul esett, mert tudom, hogy az exe ilyen nagyon sokoldalú (extrémsportoló, meg színésznek is tanult, meg iszonyat művelt) meg távolról ismerem és ő a “mindenki szerint izgalmas” meg megfejthetetlen, meg érdekes lány, akit mindenki különlegesnek meg kreatívnak tart, meg elég “összetett” személyisége van meg mindenki mondja, hogy pont ezeket imádta benne annyira az exem, hogy ilyen.

2023. márc. 10. 12:22
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
És ami a legjobban zavar, hogy tudom, hogy az exével csomó mindent megosztott, és az a csaj ilyen nagyon érzelmes, és nekem annyira nem nyílik meg. És még mindig jóban vannak
2023. márc. 10. 12:24
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Mint te is érzed, dejted, biztos jót nem jelenthet ha ezt mondták. De ha túlságosan "egyszerű" lennék számára, akkor nem lenne veled, nemde? Biztos vannak ilyen extra tulajdonságok amik egy férfit megfognak egy nőben...de az igazság az, hogy a legtöbb nem olyan válogatós és képes teljesen boldog lenni egy "egyszerű" lánnyal is, ha az viszont szereti.
2023. márc. 10. 12:26
 3/24 A kérdező kommentje:
És az azelőtti barátnője is ilyen különc volt, meg már elvégezte az orvosit, én meg csak ápolónak tanulok és mindig ilyen “átlag” csajnak számítottam
2023. márc. 10. 12:26
 4/24 A kérdező kommentje:
2-es értelek, de rosszul esik, hogy csak azértvanvelem, mert “nem válógatós” megképes velem is lenni”, meg “viszont szeretem”.
2023. márc. 10. 12:28
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
Lehet beleúnt az "extra" csajokba és nem vágyik másra mint egy "átlag" csajra. Ne akard magad folyton az exeihez hasonlítgatni. Te hogy érzed? Szeret téged?
2023. márc. 10. 12:29
 6/24 anonim ***** válasza:
84%

Valójában rossznak nem rossz, hogy nem vagy extrémsportoló stb egyáltalán. Viszont különbséget tettek kettőtök között. Ami vagy arra vezet, hogy rádun(t), mert eleve azért jött össze veled, mert külsőre majdnem, vagy teljesen egy szinten vagytok. De azon kívül semmi "extra" nincs benned szerintük. Vagy azért van veled, mert az ex hiába "különleges" mégsem működött.

Őszintén szólva én inkább arra tippelek, hogy azt hitte te majd elfeledtetted vele őt - egy pótlék vagy, vagy veled kompenzálja, amolyan "klón" a szereped. Tehát a tanácsom, hogy ne légy másodhegedűs tovább, szakíts vele, mert akad olyan férfi, akinek te leszel az első, az istennő, a párod meg hagyj bolonduljon még jobban bele az exbe, annyira, hogy senkivel ne tudjon boldog lenni. :)))

2023. márc. 10. 12:30
 7/24 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit rosszul fogalmaztam, nem úgy értettem, hogy "beéri" veled is :) Úgy gondoltam nem kell orvosnak, extrémsportolónak lenned ahhoz, hogy valaki veled te pedig ővele találja meg a boldogságot ;)
2023. márc. 10. 12:30
 8/24 anonim ***** válasza:
94%
Most olvastam, hogy még mindig tartja vele a kapcsolatot, ő neki lelkizik HELYETTED! Teljesen nyilvánvaló, hogy nincs rajta túl és hogyha a csaj adna neki zöld utat csak úgy ugrana vissza téged elhagyva mint a huzat.
2023. márc. 10. 12:36
 9/24 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy csomó dologhoz hozzá sem tudok szólni, amilyen könyveket olvas, amikről beszél másokkal. Nem értek a pszichológiához, meg az irodalomhoz meg a politikához sem stb. Meg az exével állandóan együtt vitorláztak meg lefutották a maratont együtt én meg nem vagyok sportos szóval ilyeneket nem tudok. Meg elég nehéz gyerekkora volt és próbálom így megérteni, de ezeket a dolgait mai napig inkább az exével beszéli meg, mert őt is bántalmazták és ő jobban megérti én meg annyira nem.
2023. márc. 10. 12:39
 10/24 A kérdező kommentje:
De alapból meg úgy érzem szeret, mert sokat vagyunk együtt meg jókat bulizunk, csinálunk azért programokat, meg érzem, hogy nagyon bejön neki a kinézetem is
2023. márc. 10. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!