Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl “egyszerű” lány vagyok az exéhez képest? Rosszat jelemt ha ezt mondták?
Meghallottam egy beszélgetést, ahol a párom haverjai arról beszéltek, hogy “jó nézek ki, kb. egy súlycsoport az xy-nal (exével), de belsőre nagyon kis egyszerűke basic csajnak tűnik, semmi extra nincs benne”.
Elég rosszul esett, mert tudom, hogy az exe ilyen nagyon sokoldalú (extrémsportoló, meg színésznek is tanult, meg iszonyat művelt) meg távolról ismerem és ő a “mindenki szerint izgalmas” meg megfejthetetlen, meg érdekes lány, akit mindenki különlegesnek meg kreatívnak tart, meg elég “összetett” személyisége van meg mindenki mondja, hogy pont ezeket imádta benne annyira az exem, hogy ilyen.
Figyelj kérdező attól, hogy különbözőek vagytok attól még nem vagy egyszerűbb. Kit érdekel, hogy futsz maratont, vagy nem érdekel a politika? Attól vannak hobbijaid, mint a főzés, festés, vagy a csillagászat, nem? Az oké, hogy nem vagyunk egyformák, az a baj, hogy nem veszi észre, hogy nem te, de még az ikertestvere sem helyettesítheti az exet.
Én azt nem értem hogyha őt keresi benned, vagy érzi, hogy nem utod meg a mércét nála, akkor miért van veled. Vagyis mégis, lol, azért van veled, mert más nem akadt eddig, vagy az ex nem akarja vele újrakezdeni!Jo leszel neki addig te is, ennyi.
Neked ez így jó, hogy csak egy ugródeszka vagy, hogy teljesen lerombolja az önbizalmad (ami van, megha nem is sok)? Én nem hagynám, akkor nyomban ahogy hallottam volna a beszélgetést, sőt már akkor, hogy az exxel tartja a kapcsolatot már akkor leléptem volna.
Nincs neked szükséged rá. Ha "több" okosabb, tapasztaltabb akarsz lenni, akkor magad miatt tedd meg a lépéseket,ne ő miatta.
Azt hiszed hogyha az exeket kezded el majmolni, akkor megváltoztatja a véleményét? Lehet egy ideig, aztán lehull az álarc és annyi.
Egyébként az ex, és az azelőtti ex "különlegessége" mind arra enged következtetni, hogy a párod olyan emberekkel jött össze, akik adrenalinlöketekkel turbózzák fel őt és a viszonyt, viszont az sem tart örökké épp azért lett vége, vagy hiába hasonlítottak mégsem tartottak ki egymás mellett, mert azon kívül, hogy egyfajta stílusúak az égvilágon semmi másban nem egyeztek meg és természetesen elmúlt a szerelem.
Míg te más vagy, ellentétes polust képviseled és ahelyett, hogy értékelné, vagy rájönne, hogy nem minden az "extrém/extra" dolgok körül forog inkább a hátad mögött kibeszél a haverokkal.
Ami óriási bunkóság részéről.
Mondhatta volna, hozzátehette volna nyugodtan, hogy:
"De épp ez tetszik benne, épp ezért szeretem!"
Mivel nem hangzott el ilyesmi én nem hiszem el, hogy igazán szerelmes beléd, inkább csak a "jó a szamár, ha a ló nincs" alapon van veled. És kikovetkezheto, hogy megvannak számlálva a napjaid... Megvarod, vagy inkább te vetsz végett a maskarádénak, hiába szereted ha ő nem érzi ugyanazt, de persze a te döntésed.
Az exe volt a szuperizgalmas mindent is csináló lány....aztán mégiscsak ex:D
Te meg most vagy a barátnője. Ha neki kellett volna a szuperizgalom, akkor még együtt lennének. Ezen gondolkozz.
11-es vagyok. Bocsi, félreolvastam. Nem volt szándékos, tök abban a hiszemben voltam, hogy minimum hallgatta a dumáit a barátainak. Mert még úgy megérteném a kérdést, de így, hogy a haverok beszéltek ki nem annyira. Na de mivel kombinálásban jó vagyok, esetleg úgy logikusnak tűnnek az aggályáid, hogy a haverok bogarat ültetnek a fülébe másképp nekem értelmezhetetlen miért jött létre a kérdés.
Ha tényleg ti megvagytok, te vagy a prioritás, akkor mit adsz te az ő véleményükre? Ne foglalkozz velük, valami oka van, hogy veled van, ha mással akar lenni, akkor azzal lesz, nemde?
Jaj, ez amúgy tényleg érdekes, hogy te is kérdező, meg az egyik hozzászóló azzal jött nekem a 11esnek, hogy de ő nem volt ott. Van benne igazság amit mondanak, sőt abban is amit írtam abban a kommentben, ha elkezded másolni tudatalatt is elég az exeket, vagy az önbizalmad a 0-val lesz egyenlő, akkor hiába van jól el veled, szeret, kedvel akkor szedheted a sátorfádat.
Feltételezzük, hogy annyira kiakadsz egy nap a kisebbségrendűségi érzésed miatt, hogy megkéred, vagy kifakadsz, hogy stopolja a volt nővel a beszélgetéseket. Ha rábólint, akkor előbb utóbb odavágja, hogy miattad hoztam áldozatot, ha nem hajlik meg akkor meg te kukkulsz még jobban be, úgy meg főleg hogy a hátad mögött talizgat, írkál vele.
Össze kellene szedni magadat, magabiztosabbá válni, azért mert te is értékes vagy, csak nem másban. És inkább a kapcsolatra koncentrálni a haverok helyett. Hidd el, ha téged szeret mondhat neki az anyja is millió negatívumot, akkor is kitart melletted, csak akkor hallgat rájuk, vagy befolyásolható, hogyha nem szerelmes beléd valójában, mert valamit hiányol, mert "hisztizni" fogsz, vagy mert gyenge, manipulálható ember.
Egyébként ha te bulikban, programokban méred a szerelmet az exekhez képest, akkor ideje lenne tudomásul venni, hogy nem (csak) azon múlik egy párkapcsolat, neked nem elég bizonyíték rá az, hogy vége lett a kapcsiknak? Egy "kicsit" higyj önmagadban és a párodban, mert ha nem teszed az miatt fog elsősorban zátonyra futni a kapcsolat, nem harmadik alany miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!