Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők orgazmus nélkül! Felelősnek érzik magukat?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ha nem, miért nem? Lehet írni nyugodtan a csiklósról, hüvelyiről. Egyformán érdekel aki párkapcsolatban, házasságban, kalandban vagy magában szerezte a tapasztalatokat.
Elvégre ez egy szexuális diszfunkció, nehezen tudom elhinni hogy az érintett több mint 1%-ának jó ez így.
2023. aug. 24. 12:10
21/24 anonim válasza:
Arra alapozom, hogy egy nőnek maximum 5 perc saját magát a csúcsra juttatni, tehát a genetikai adottsággal nincs probléma. Így aztán nem nehéz kikövetkeztetni, hogy az aktus alatt nem történik valami úgy, ahogy kellene, és ha egyik férfival sem működött jól, akkor a nőnél is van valami gebasz.
22/24 anonim válasza:
Szerintem ha nem is érzik úgy, akkoris felelősek.
Már nem vagyok 20 éves volt pár nővel dolgom és az az igazság, hogy 85% az én mintámból(!!!)
Egy lusta kényelmes dög volt szexben.
Igazából azt szeretnék, ha úgy mennének el, hogy mindent is te csinálsz aztán meg csodálkoznak.
Szerencsémre volt 1-2 normálisabb nő is aki nem restellt ugrálni a farkam on vagy simogatta magát de ezek a ritkábbak.
A legtöbb csak várta a sültgalambot.
Repültek is elég hamar.
23/24 A kérdező kommentje:
Értem 22-es. Na és mondd, önerőből hány csajnak okoztál hüvelyi orgazmust? Amikor maszturbációs segédeszköz voltál azt ne számold bele, csak ahol nem ők végezték el a munkát helyetted
2023. aug. 24. 23:03
24/24 anonim válasza:
Öhm 8nak tuti ők őszinték voltak. 3 az lutri szerintem csak megjátszotta a maradék 7 az meg ment a levesbe kB 2ik 3ik alkalom után annyira gagyi volt velük. A számokkal való tévedés jogát fenttartom magamnak mert nem tegnap volt az összes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!