Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők orgazmus nélkül! Felelősne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők orgazmus nélkül! Felelősnek érzik magukat?

Figyelt kérdés

Ha igen miért? Ha nem, miért nem? Lehet írni nyugodtan a csiklósról, hüvelyiről. Egyformán érdekel aki párkapcsolatban, házasságban, kalandban vagy magában szerezte a tapasztalatokat.

Elvégre ez egy szexuális diszfunkció, nehezen tudom elhinni hogy az érintett több mint 1%-ának jó ez így.

2023. aug. 24. 12:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem azért nyomom le mert beszóltál, hanem mert éretlen vagy, és egoista.
2023. aug. 24. 13:04
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Lehetett volna ez egy normális beszélgetős fórum, ami végre nem arról szól, hogy elég nagy-e a farkam és melyik punci a szebb, de úgy látom nem sikerült megérni egy-két embernek erre.
2023. aug. 24. 13:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen, lehetett volna. De jöttél, és beletrollkodtál. Nagyon viszket? 🤭
2023. aug. 24. 13:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az önismeret sokat segít a gyönyör megélésében
2023. aug. 24. 13:45
 15/24 A kérdező kommentje:
14, ilyesmit nem hogy nem várhatsz el a legtöbb embertől, de még az sem biztos tudják mire gondolsz mikor ezt mondod.
2023. aug. 24. 13:53
 16/24 anonim ***** válasza:
14%

#8 ez mekkora baromság már bocs. Attól hogy nem értesz vele egyet még lehet hasznos, legalább szélesedik a látóköröd.

A kérdésre válaszolva: nekem mindig van a párommal orgazmusom de ehhez kellett az, hogy tudjam nekem mi a jó és ezt kommunikáljam felé. Ő pedig ezt megértette és úgy csinálja. Szóval ehhez egyértelműen két ember kell.

2023. aug. 24. 13:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
14# vagyok. Úgy értem megismerni testünket lelkünket, személyiségünket, elfogadni es szeretni magunkat.
2023. aug. 24. 14:07
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy felelősnek érzik magukat? Szerinted miért vannak együtt évekig olyan pasival, akivel nincs orgazmusunk? Azért, mert előtte sem volt nekik, és úgy gondolják, hogy ez miattuk van, ami részben igaz is.
2023. aug. 24. 14:21
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
A kérdőjel véletlen került oda
2023. aug. 24. 14:22
 20/24 A kérdező kommentje:

Na oké, de az ő felelősségük akkor miben is áll? Továbbá mire alapozod hogy annak érzik magukat?

Nem az van, hogy legtöbben betudják ezt genetikai adottságnak?

2023. aug. 24. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!