Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Nemrég feküdtem le először a barátommal, de nagyon nem úgy sült el mint gondoltam. Nagyon fájt is, utána pedig élvezni is képtelen voltam. Ő elment , kicsit durva is volt, én nem. Előtte próbált izgatni, szerintem tovább kellett volna, meg is említettem, hogy még tudna-e valamit tenni értem h ellazuljak. Vágott egy fejet, mint aki nem szívesen teszi, aztán tök unottan nekiállt nyalni. Én pedig csak meredtem magam elé, nem értem.. Úgy tűnt, hogy kíván, de elkezdett frusztrálni, hogy velem van a baj, hogy nem tudok elmenni egyből. Következőnek mégjobban rástresszeltem, hogy megfeleljek, ne legyek szar.. letudtuk én kielégületlenül maradtam. Bennem van egy gát már, nem tudom elengedni magamat, megfelelési kényszert érzek.
Unottan kezdett el nyalni pofavagas mellett? Csereld le minnel hamarabb! En imadok nyalni szoval az ilyet nem csak ,hogy nem ertem ki is tud boritani.
2023. aug. 22. 00:22
2/10 anonim válasza:
Azért mert egy önző kis pöts, akinek lövése sincs a női test és lélek működéséről, szimplán csak üríteni akart egyet.
S jól látod van baj: az hogy nem állítottad le, hanem megfelelési kényszer miatt magadra erőltetted a sz.rt. Ideje felnőni fejben is és kiállni saját magadért.
2023. aug. 22. 00:25
3/10 anonim válasza:
Nőként borzasztó ezt olvasni. Dobd ki azonnal azzal h szar az ágyban.
2023. aug. 22. 00:34
4/10 anonim válasza:
Aham. Szóval, te nem is kívántad igazán. Mégis, mit kellett volna tennie? Ne bonyolítsuk már túl a dolgot. Azért, ha valaki kívánja a másikat, főleg az első alkalommal és nem szüzen, az kb. széttépné azonnal és nem kell semmiféle extra dolog az ellazuláshoz. Eleve már az ellazító és beindító, hogy ott a másik és lehet csinálni.
Szerintem ne húzd szegény srácot, had találjon egy olyan nőt, aki tényleg őt akarja.
2023. aug. 22. 01:04
5/10 anonim válasza:
A #4-es hozzászólása kiváló példa - arra, hogy kell a személyiségjegyek, kommunikáció alapján már előre szűrni 😄
2023. aug. 22. 01:11
6/10 anonim válasza:
#5: Ugye? Lehet őszinte és értelmes embereket is találni. Lehet, hogy neked ez zavaró, de vannak ilyenek.
Azt meg külön kiemelném, hogy rengetegszer dicsérték a kommunikációm! :D
2023. aug. 22. 01:19
7/10 anonim válasza:
#6 maradjon is meg ilyennek a kommunikációd - előre lássák milyen a gondolkodásod 😄
2023. aug. 22. 02:23
8/10 anonim válasza:
4-es: szerintem te nem érted az iróniát :D
2023. aug. 22. 05:02
9/10 xKakashix válasza:
Hát ahogy ezt így elmesélted "Vágott egy fejet, mint aki nem szívesen teszi, aztán tök unottan nekiállt nyalni" azt tudom leszűrni, hogy nem volt elég érzéki veled és csak magára figyelt, hogy neki jó legyen. Ha már elsőre ilyen volt, akkor azt kell mondjam, hogy el kell engedni. Szerintem alapnak kéne lennie, hogy figyeljük a partnert hogy jó neki, főleg az elején, még ha nincs kellemes ízed akkor is..
2023. aug. 22. 07:57
10/10 anonim válasza:
Próbálkozzatok még, és csináld magadnak a csikló izgatást szexközben, akár élvezésig, aztán majd ő is megtanulja, hogy mit csináljon, engedd el magad, csináld magadnak ami neked jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!