Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem hogy a szàmba menjen el,csinàlom neki,de szolnia kell,mert behànyok tőlle,ezt mièrt nem èrti meg a pasim?vagy mit csinàljak èn csajok,hogy ne undizzam attol annyira?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 05:20
1/10 anonim válasza:
Ha undorodsz tőle akkor azon változtatni nem igen tudsz. De te is észre tudod venni ha elélvez. Lüktet neki és sokkal jobban megkeményedik. Én észre szoktam venni mindig.
3/10 anonim válasza:
Párszor bevállalod, és utána megszokod az ízét, nem fogsz már undorodni tőle.
4/10 A kérdező kommentje:
Hànytam már el magam miatta,nemtul kellemes érzès,nekemse,ès a partnernek se,az nekem nem megy,ha erőltetem csak rosszabb,de ezt nemlehet megèrteni? Minden màst bevàllaltam eddig,amit kért,de ez nem megy.
2021. márc. 13. 07:20
5/10 anonim válasza:
Hányd le. Abból majd tanul. De most komolyan.
6/10 anonim válasza:
Akkor nem csinálod ilyen egyszerű.
7/10 anonim válasza:
Normális párkapcsolatban ezt megérti a pasi. Ha nem érti meg, miért vagy vele? Viccen kívül volt olyan pasim aki annak ellenére eröltette, hogy megmondtam, le fogom hányni. Azt hittem csak "fenyegetőzik" vagy "viccel" de kajak a számba élvezett. Aznap szakítottam vele és az összes velünk egykorú lány ismerősömnek elmondtam mekkora egy tróger és nem tiszteli a nőket.
8/10 anonim válasza:
Nem tisztel. Szerintem hagyd ott.
Nálunk a párom engedi a szájába. De mivel láttam , hogy igazán nem tetszik neki, mindig szólok , hogy most fogok elmenni. Olyankor gyorsan kiveszi. Néha kb 20-30 alkalomból egyszer a szájába engedi. Rábízom.
Szerintem így jó.
9/10 anonim válasza:
Utolsó, levágtad csak ránézésből hogy nem csípi? Korrekt és figyelmes partner lehetsz. Példaértékű a mai világban!
10/10 anonim válasza:
Nem csak ránézésből. Beszélgettünk is róla. Évekig nem csinálta úgy. Egyszer magától leszopott. Csodálkoztam is. Elmondta, hogy szeretné ezt is megadni nekem.
Mindig szóltam , szólok, hogy most... . Mint ahogy írtam olyankor legtöbb esetben kiveszi, s az oldalát izgatja élvezésem alatt nyelvvel. Néha nem veszi ki.
Szemétségnek tartanám ha suttyomban élveznék a szájába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!