Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közös fürdés által elkapható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös fürdés által elkapható nemi betegség?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel elég közel kerültünk egymáshoz. Viszont nem lehet ismerni az " előtörténetet ". Szex óvszerrel egyértelmű. De közös fürdést tervezünk. Így is el lehet kapni nemibetegségeket a másiktól?
tegnap 22:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Mamám ti fiúk úgy féltek ettől mintha ti nem lehetnétek hordozók....
tegnap 22:47
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Mi az, hogy "ti fiúk"?! Mi ez a szexizmus? Minden felelősségteljes, komoly ember gondol erre.

Kérdező, nem tudom fürdés közben mik tudnak átmenni. Valszeg nem sokminden

Viszont a gumesz nem véd úgy, ahogy te azt hiszed. Pl. nyaláskor egyáltalán nem véd. Ha pedig Mentos nélkül szopott le és hű, de csíp, akkor mindegy mennyire volt ocsmány vagy szép (Chlamydia és Gonorrhea a garatban is megél. Elvileg a HPV a szájüreget is fertőzheti)

Legjobb az volna, ha leszűretnétek magatokat! Én tuti ezt tenném, ha akadna újra egy szimpi csaj, akivel szeretnénk szenvedélyt

tegnap 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mármint te is mennél szűrésre?
tegnap 23:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Így fair
tegnap 23:10
 5/14 anonim ***** válasza:
És voltál is mielőtt lefeküdtél lanyokkal?
tegnap 23:15
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez itt lényegtelen. Nyilván incelfiu vagy. Én pedig hetero.
tegnap 23:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Lány vagyok :D
tegnap 23:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor válaszolok 23:15-ös kérdésedre. Igen, volt már ilyen. De mostmár ne offoljuk tovább szegény kérdező kérdését. Ha akarsz valamit, privátban elérsz
tegnap 23:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Minden év elején elszoktam menni STD vizsgálatra és urológushoz. Fontosnak tartom és megnyugatat ha tudom. Minden rendben van odalent. Viszont azzal nem vagyok tisztában hogy a partnerem mennyire foglalkozik ezekkel. Az pedig eléggé lelombozó szerintem.. Ha azzal kezdek hogy bocsi.. De mielőtt dugunk menj már el egy szűrésre.. 😃 legalábbis ha nekem valaki ezzel elémállna lehet annyi is lenne az egésznek..
tegnap 23:36
 10/14 anonim ***** válasza:

"ha nekem valaki ezzel elémállna lehet annyi is lenne az egésznek"

Akkor azért nem kár. Mert még ha nem is fertőzött, akkor se vele lenne az évszázad lepedőgyűrése. Vannak emberek, akik sok dologban jók. Az ostoba primitívek pedig semmiben sem, az ágyban sem.

#2 voltam

tegnap 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!