Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan ember aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan ember aki nem csalja meg a párját?

Figyelt kérdés
Hogy csináljátok? F Negnevezést légyszi

febr. 13. 23:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Sok ilyen ember létezik. Ezek többsége nagyon örül, hogy legalább a párjuk elfogadja őket - és akkor van egy kis szánalomszex.
febr. 13. 23:57
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
30+ éve vagyok együtt a férjemmel. A titka mindennek az, hogy mindent megkap az ágyban és finomat főzők. Ezzel a 2 dologgal egy férfi hűséges marad. Én meg azért nem csalom meg, mert aki ennyi év utàn is virággal vàr haza néha és 3 felnőtt gyereket szépen felneveltünk az csodálatosan jó férj és apa. Alkalmazkodtunk egymáshoz. Ez fejben dől el.
febr. 14. 00:09
 3/19 StevenUp ***** válasza:
87%

Jelen.

Soha nem csaltam meg barátnőim közül egyet sem.

Az oka rém egyszerű: engem tisztességre neveltek. Arra tanítottak, hogy a problémát először próbáljuk megoldani és ha nem sikerül, akkor váltani kell. Oda kell állni és elmondani, hogy ebben ennyi volt, szia.

Ego szempontjából is sokkal élvezetesebb nekem azt mondani, hogy "bocs de van barátnőm" mint egy kósza dugásért szégyenkezzek, és feszélyezve érezzem magam a nőm közelében.

Ráadásul igyekszem egy bizonyos értelmi szint felett barátnőt találni, aki nemcsak a csajom, hanem a barátom, pszichológusom, cinkosom, és egyenrangú társam is az életben. Innentől kezdve meg ha őt hülyére venném, az azt jelentené, hogy önmagamat veszem hülyére, önmagamat csapom be ezzel.

Szóval egész könnyű amúgy tisztességesnek lenni. Egyszer ajánlom mindenkinek, próbálják ki. 😀

febr. 14. 01:08
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
2. Nem attól marad hűséges, hanem mert alapból hűséges típus. Van pasi, aki ugyanúgy megkap mindent, de egy punci nem elég neki
febr. 14. 03:25
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Sose csaltam meg egyiket sem. Még úgy sem,hogy egy 15 éves kapcsolatomban az elején meg a legvégén volt csak szex,nem passzoltunk szexuális szempontból,de együtt maradtunk a gyerek miatt. Több alkalmam is lett volna megcsalni, nem tettem meg
febr. 14. 03:49
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Könnyen hűséges aki kap eleget.
febr. 14. 05:12
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

" Hogy csináljátok? "

Azt nem kell csinálni!

" F Negnevezést légyszi "

Ez mit jelent?

febr. 14. 06:32
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

23 éves házasok vagyunk. Sosem csaltuk meg egymást.

Eleve hűséges típusok vagyunk, fiatalosak, nyitottak. Szeretjük és tiszteljük egymást. Mindenről tudunk beszélni, bármi gond van együtt megoldjuk. És nincsenek rejtett vágyaink amit ne tudnánk megbeszélni vagy megélni. A libidónk hasonló, nekem picit nagyobb (nő) de ez sem jelent gondot, mindig rendelkezésre áll.

febr. 14. 06:45
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Én soha nem csaltam meg senki és soha nem csalok meg senkit. Vannak elveim.

Ez olyan mint amikor bemész a boltba és nem lopsz hanem kifizeted a terméket.

febr. 14. 06:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
#9 de a boltban nem mondják, hogy csak ott vásárolhatsz máshol sehol és azt sem mondják, hogy hiába van rá pénzed az étel nem eladó :P
febr. 14. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!