Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők orgazmus nélkül! Felelősnek érzik magukat?
Ha igen miért? Ha nem, miért nem? Lehet írni nyugodtan a csiklósról, hüvelyiről. Egyformán érdekel aki párkapcsolatban, házasságban, kalandban vagy magában szerezte a tapasztalatokat.
Elvégre ez egy szexuális diszfunkció, nehezen tudom elhinni hogy az érintett több mint 1%-ának jó ez így.
Köszi egyes-kettes, nem igazán adtál választ a kérdésre. Valakik valamiért durván lepontoznak, de én amúgy nem.
Aki az ilyesmit el akarná kerülni, az privátban is írhat. Megígérem senkit nem fogok ingyen megdugni!
Szerintem a nők is ugyan úgy felelősek benne, a legtöbbre igaz, hogy kislány szinten vannak lélekben.
Játsszák az agyukat, próbálnak túlkompemzálni meg dominálni (úgy mondják, hogy "húzzák a pasi agyát") igy mikor megkapja őket a kan, akkor az veszi át a stafétát, és hát visszaadja. Aztán kezdődik minden elölről.
Köszi 6-os, ez egy remek példa hogy milyen hozzászólások azok, amelyek a kérdés szempontjából irrelevánsak, tehát nem hasznosak.
Fiúk lányok, szerintem a piros körben lévő fehér X az ilyen megnyilvánulások értékelésére lett kitalálva, és nem arra ha nem hiszed el amit a másik ír, vagy nem értesz egyet a véleményével!
Ha az a kérdés hogy ki mit érez/gondol, és van aki leírja az igazat (amit tényleg érez vagy gondol) és neked nem tetszik, attól még DE IGEN, az hasznos válasz.
Te meg jössz, máshogy gondolod, máshogy érzed és lepontozod mert saját magad véleményét, tudását, ízlését, érzelmeit mások felett állónak képzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!