Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éles fájdalom szexnél, vibrátornál, mitől lehet?
Kellőképpen fel vagyok izgulva, nem szorongok, semmi bajom nincs és mégis fáj, élesen a behatolás, akkor is ha magamnak vibrátorral csinálom. Mitől lehet? 31 éves vagyok, rég nem szűz. Eddig nem volt ilyen problémám. Sok idő kimaradt szex terén, mert nem volt kapcsolatom, lehet ez okozza?
Össze tud az ember ott “szűkülni”?
Nődokihoz rendszeresen járok, minden rendben van olyan téren.
Más nő is tapasztalt ilyet?
Igen össze tud szűkülni a hüvely
Mikor én 2 évig nem voltam pasival utánna majdnem olyan volt mintha újra szűz lennék
A konkrét problémát kell neki elmondani, de addig is dugasd magad farokkal is meg vibrivel is, hát elmúlik, bejáródik.
Jajj, de kedves vagy :) említettem neki a problémát. Síkosítót javasolt és azt mondta, hogy lehet lelkieredetű, de én nem érzem, hogy szorongas lenne mögötte.
Puszillak <3
Ha síkosítót ajánl akkor nem vagy elég nedves,csináld akkor amit mondott és dugasd magad sűrűn nagy farkakkal, nagy vibrikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!