Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyalás közben állkapocs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyalás közben állkapocs fájdalom. Valami praktika?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos az a helyzet, hogy hiába szeretném a lehető legtovább szájjal kényeztetni a párom, egy idő után elviselhetetlenül elkezd fájni az állkapcsom.

Van valaki, akinek bevált valamilyen erősítő gyakorlat, esetleg pozitúra, ami akár rövidebb, akár hosszabb idő után, de segíthet?

2023. júl. 19. 12:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is megfájdul, ha csak nyitva tartod a szád?
2023. júl. 19. 12:59
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy erőből nekifekszel állkapoccsal a combjai közé, bocs :-)
2023. júl. 19. 13:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, nekem még a nyelven is zsibbad egy idő után... hát mit lehet tenni szeretjük csinálni nekik :) Én masszázs végén szoktam a masszázs asztal végéhez lehúzom a partnert így legalább mivel székre tudok ülni a nyakamat megkímélem :D De ágyba a nyakamat is kikészítem :D Remélem olvasok majd itt praktikát :)
2023. júl. 19. 13:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Nagyon erősen szereti vagy miért alakult ez így?
2023. júl. 19. 13:01
 5/19 anonim ***** válasza:
Hány percig kell nyalnod hogy már fáj?
2023. júl. 19. 13:19
 6/19 A kérdező kommentje:

Általában 10-15 perc az a határ, aminél ha még abbahagyom, akkor utána viszonylag gyorsan elmúlik az érzete. 25-30perc után már viszonylag hosszabb ideig fáj a befejezés után.

Alap esetben nem szoktam csak simán nyitva tartani a számat, mozdulatlanul 10-15 percig, így mérvadó választ nem tudok adni. Viszont evés közben, legyen az bármilyen hosszú, vagy rágózás közben nem fáj.

Jaj, hát a nyakam az nekem is tropa szokott lenni.. bár az amúgy is, szóval azzal nem foglalkozok ilyen szempontból. Viszont a fájdalom pont nem az, amit szeretek halmozni.

Nem függ az intenzitástól, egy idő után igyis-úgyis fáj, bar ha erősen csinálom az gyorsítja a folyamatot.

Változó. 3 perctől 30 percig, mikor hogy alakul.

2023. júl. 19. 13:59
 7/19 anonim ***** válasza:

Egy idő után hozzá szokik majd az állkapcsod!

Nekem is volt ilyen időszakom, de csak toltam tovább kitartóan, és egyszer csak megszűnt ez a fájdalom.

Szóval kicsit el kell ezt viselni, és kitartónak lenni!

Nem tudok idő intervallumot mondani, mert egyszercsak már nem fájt!

34/F

2023. júl. 19. 14:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Bocs, de azt hiszem rosszul csinálod (lehet, hogy tévedek???). 1: Rossz testhelyzetet választotok. Probáljátok ha a L felül, felfekszik az asztalra, lábait kényelmesen két széken támasztja meg, te megfelelelö magasságu székre ülsz. 2: A jo nyalás nem lefetyelés. Kalandozz csak a combokon, hason, finoman puszilgasd néha minden felé és ugy térj vissza a kis lefetyelésre, de a p-ba is lehet csokokat, finom kis harapásokat adni, itt-ott kicsit külön szopogani. Szoval változatosan, sokfelé kalandozva és sokkal kevésbé lesz fáraszto, ráadásul a L is jobban fogja élvezni.
2023. júl. 19. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Előző, ez mind szép és jooo, de a lényeg, hogy megérezd azt a pillanatot, amikortól nem szabad már semmin változtatni, mert elrontjuk az orgazmust.
2023. júl. 19. 15:09
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
30 perc nyalás???! Ha a pasi jól csinálja én 5 perc alatt elvagyok intézve. 30 perc??? WAT
2023. júl. 19. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!