Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás közben állkapocs fájdalom. Valami praktika?
Sziasztok!
Sajnos az a helyzet, hogy hiába szeretném a lehető legtovább szájjal kényeztetni a párom, egy idő után elviselhetetlenül elkezd fájni az állkapcsom.
Van valaki, akinek bevált valamilyen erősítő gyakorlat, esetleg pozitúra, ami akár rövidebb, akár hosszabb idő után, de segíthet?
Általában 10-15 perc az a határ, aminél ha még abbahagyom, akkor utána viszonylag gyorsan elmúlik az érzete. 25-30perc után már viszonylag hosszabb ideig fáj a befejezés után.
Alap esetben nem szoktam csak simán nyitva tartani a számat, mozdulatlanul 10-15 percig, így mérvadó választ nem tudok adni. Viszont evés közben, legyen az bármilyen hosszú, vagy rágózás közben nem fáj.
Jaj, hát a nyakam az nekem is tropa szokott lenni.. bár az amúgy is, szóval azzal nem foglalkozok ilyen szempontból. Viszont a fájdalom pont nem az, amit szeretek halmozni.
Nem függ az intenzitástól, egy idő után igyis-úgyis fáj, bar ha erősen csinálom az gyorsítja a folyamatot.
Változó. 3 perctől 30 percig, mikor hogy alakul.
Egy idő után hozzá szokik majd az állkapcsod!
Nekem is volt ilyen időszakom, de csak toltam tovább kitartóan, és egyszer csak megszűnt ez a fájdalom.
Szóval kicsit el kell ezt viselni, és kitartónak lenni!
Nem tudok idő intervallumot mondani, mert egyszercsak már nem fájt!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!