Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyalás közben állkapocs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyalás közben állkapocs fájdalom. Valami praktika?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos az a helyzet, hogy hiába szeretném a lehető legtovább szájjal kényeztetni a párom, egy idő után elviselhetetlenül elkezd fájni az állkapcsom.

Van valaki, akinek bevált valamilyen erősítő gyakorlat, esetleg pozitúra, ami akár rövidebb, akár hosszabb idő után, de segíthet?

2023. júl. 19. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Elsőnek ajánlanék több magnéziumot, mert a görcsök és fájdalmakat is enyhíti.

A férfiak úgy vannak vele a punciból sosem elég és néha ez néha az álkapocs rovására megy.

A fokozatos izgatást nem feltétlen nyelv/szájjal kell kezdeni, még ha nagyon csábító is a nuni.

- Ujjal például előizgatni és amikor kellő izgalomba jön, akkor elkezdeni a "nyalást".

- Ha ott vagy "lent" kombináld a nyelv, száj, ujjak vagy játékszer bevetésével az izgatást.

Így van időd az álkapocsnak kicsit pihenni.

- A legtöbb esetben amikor egy nőt a csúcson tartanak, ahhoz igen finom (gyengéd) mozdulatok is

elegek a nyelv hegyével, szinte "csukott szájjal". Ekkor is pihenhet az álkapocs.

- Ha a hüvelyt, hüvelybejárat környékét ujjal izgatod, nem feltétlen igényli akkor egyben a csikló

izgatását is. Nagyon sok nőnek néha az már sok és elélvez. Nem szabad elfelejteni azt, hogy a

csikló sokkal nagyobb szerv mint ami látszik belőle és kétoldalt leér a hüvelyig. Nem csak

makkja, de szárai is vannak.

- Egy puncit sokféle pozícióban lehet nyalni. Például: Te vagy alul és a szádra ül szemből, vagy

hátulról. (Akár párnát rak egy vagy két térde alá, ne szorítson be téged. Oldalt fekve is lehet

nyalni. Te és a párod is oldalt fekszik nem teljesen az oldalán, de nem is a hátán. Olyan szögben

ami kényelmes és az egyik lábát, térdét a nő kissé felemeli. Itt is lehet párnával is kísérletezni a

térd alá, stb...

Még annyit hozzátennék.

A fokozatosság elve lényeges még "csak" egy nyalásnál is a közösülésnél meg fontos, ha csak nem egy hirtelen dúrbele dugcsi az igény.

Nők is tele vannak erogén zónákkal és nagyban hozzájárulnak a jobb szex eredményéhez. Intenzívebb élmény és "nagyobb orgazmus" kiváltását eredményezhetik.

2023. júl. 19. 15:34
 12/19 anonim ***** válasza:

#10-es.

Tapasztalatom szerint is elég 5-10 perc nyalás egy nőnek és el is élvez.

30 percnél nyalásnál elég passzív vagy fáradt lehet az a nő. Esetleg neki az a technika nem lehengerlő. Már 5-15 percnyi folyamatos (csúcs közelében) izgalomban tartása esetén, igen extra élményt lehet nyújtani egy nőnek. Persze lehet nyújtani ezt az időt és kísérletezni a csúcsontatással, de tudni kell hol a határ, mert nem feltétlen kell egy nőt a végletekig izgatni.

2023. júl. 19. 15:58
 13/19 A kérdező kommentje:

A körülményeket nehezíti, hogy én vagyok a partnerem számára az első, és ez szexuális tekintetben is így van. De konkrétan az első.. bizonyos körülmények miatt, még csak saját maga által sem ért el soha orgazmusig, szexuális téren a kapcsolatunk kezdetéig teljesen passzív volt.

Emiatt jelenleg is mèg az ismerkedés fázisában vagyunk. Viszont mivel velem “ismeri meg önmagát”, bizonyos dolgok sokkal nehezebben, sokkal gátlásosabban működnek.

Ennek ellenére mind a ketten úgy gondoljuk, hogy kielégítő a szexuális életünk. Ugyanakkor ettől az én “problémám” még nem lesz semmis, és a körülmények miatt, igenis szeretnék ezen változtatni. Pontosan emiatt is gondolom, hogy a 30 perc ezen esetben abszolút nem sok, hiszen sokszor még mindig meg van az az egyfajta görcsösség, a tudatlanság, hogy mire kellene figyelni, hogyan kellene élvezni stb..

Persze egyszerűbb lenne, ha először egyedül jönne rá ezekre, viszont mivel ő erre nem nyitott, valamilyen szinten rám is marad a feladat.

Eleinte az is nagy problémát okozott, hogy el tudjon menni, de szerencsére ezen már túl vagyunk. Szóval tyúk léptékben, de haladunk.

Egyébként én is az 5-10 percet tartom reálisnak, és én is így tapasztaltam meg, de azt hiszem, hogy ez egy igazán különleges eset.

2023. júl. 19. 16:32
 14/19 anonim ***** válasza:

#10-es én is, legalább 2-szer, de inkább 3-szor repítem el nyelvvel a partnerem..

Mindegyik imádta, ahogy csináltam. Szerintem, rólam mintázták a womanizert. ;P

2023. júl. 19. 16:34
 15/19 anonim ***** válasza:

13- hát, ha neked időd és türelmed van hozzá, csináld.

Nem bántásból de a barátnőd eléggé prűdnek tűnik. Lehet most meg izgi neked bevezetni a szüzet a szex világába, de hogy soha nem maszturbált az elég furcsa. Már kisiskolás korban lehet látni ahogy a gyereket “nyomogatják meg gyömöszölik” a nemiszervüket mert az is a szexuális érettség első lépcsőfoka.

Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagy valószínűséggel ez a f.pinaság nem csak most az elejére jellemző hanem ő ilyen, alacsony a libidója vagy nincs is.

Tényleg bántás nélkül, hosszútávon szerintem ez nem lesz sikeres. Bár úgylegyen.

2023. júl. 19. 16:53
 16/19 anonim ***** válasza:

#13-asra a kérdezőnek.

#11,12-es vagyok.

Mint másoknak is írtam már, a nőknek az orgazmus egy tanult képesség, míg a férfiaknak ez velük született. A ma élő érett nők 30%-nak sosem volt orgazmusa és ez mellet sokak nem tudnak hüvelyi úton orgazmust elérni.

Ezek szerint a Ti esetetekben legalább van orgazmusa a párodnak. Ez már ne rossz.

Azok a lányok, nők akik fiatalon kísérletezgettek, azoknak könnyedén megy az orgazmus.

Akik nem nyitottak erre, ott nehezebb ennek az elérése. Tudni illik. A nők kér úton érhetnek "csúcsra". Az egyik amikor saját maguknak szereznek örömet a másik amikor a partner teszi ezt meg. Mind két esetben más-más agyi terület aktiválódik ilyenkor és más a hatás/élmény is. Ráadásul a nőknek 7 féle képen lehet orgazmusuk. Nem ugyan olyan az élmény a megélt érzés.

Egy hüvelyi és egy csikló ingerlése által kiváltott orgazmus is más, pláne kombinálva.

Nem sokat számít, hogy Te vagy az első Neki, mert minden nőnek valaki mindig az első.

Sok nő elsőre élvezi a szexet, persze sok meg nem.

Ha nincsen egy nőnek szervi problémái, akkor érzelmi úton dől el sok minden.

Rengeteget tudnék írni mik azok, amik buktatók lehetnek és mik amik segíthetnek egy kapcsolatban. Minden kapcsolat egyéni és egyéni megközelítést is igényelnek. A Ti esetetek feltehetően még "problémás" is akár.

Ha akarsz privát írj nyugodtan és amiben tudok seítek.

2023. júl. 19. 17:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát féloldalason legyetek és akkor semmi baj nincs.
2023. júl. 19. 18:30
 18/19 A kérdező kommentje:

Alapvetően nagyon jó és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, de komolyan.

Egyébként abszolút nem prűd, és a libidója sem alacsony. Alapból egyikünk számára sem lét kérdés a szex, de mivel a kölcsönös vonzalom meg van, így elég gyakran sort is kerítünk a dologra. Ilyen szempontból nincs panasz.

Sőt.. nagyon sok olyan dologra is nyitott, amire tapasztaltabb partnereim nem. Szóval a kíváncsiság és a vágy meg van benne, csupán tapasztalatlan. A kezdeményezés sem áll tőle távol, kb tökéletesen megoszlik fele-fele arányban.

Én nem találkoztam még hozzá hasonló esettel, így nem tudom, hogy más ilyen nők hogyan viselkednek, de a fap*na az egyik utolsó jelző, amivel illetném.

Minden esetre, akkor az itt leírt dolgok közül csemegézek, aztán hátha a kitartó munka meghozza gyümölcsét.

2023. júl. 19. 19:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdezö! Akkor meg ne filozofálj, hanem csináld!!!!
2023. júl. 19. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!