Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszorosára "nő" a pénisz?
Figyelt kérdés
Kinek hányszorosára "nő" a pénisze? Elsősorban un. "vérpénisz"-re gondolok,
a szakirodalom szerint 7,5-8,5 cm az átlag pénisz lankadt állapotban és 1,5-3x képes "nőni". Bár ez a 3x lehet túlzás nem tudom.
Kinek mekkorára "nő"?
lankadt/erektált.
2023. aug. 20. 13:10
A kérdező szavazást indított:
1,5x -
1,5x
2x
2,5x
3x
3x +
37 szavazat
1/26 anonim válasza:
Az átlag hossz mereven 12 es 16cm között van
2/26 A kérdező kommentje:
12-16cm jó nagy a szórás:)
2023. aug. 20. 13:15
3/26 anonim válasza:
De ez az átlag
És kb 4cm difi az annyira nem nagy
A kis arasz nagyobb mint 4 cm
4/26 anonim válasza:
3-5cm alapban, és 14-17-ig nől az enyém. Izgalmi állapotól függően. Egyszer kíváncsi voltam és nem voltam röst és rá mértem. Nem azért mert nem érdekel, főleg hogy a feleségemnek elég. Mindig ő jut előbb a csúcsra, így tehát biztos ok minden:)
5/26 A kérdező kommentje:
5-ről 17-re az 3,4x növekedés nem rossz. 14-17 hát mondjuk az szemmel látható különbség nem szól a feleséged, hogy "Drágám látom nem vagy teljesen itt velem" :)
2023. aug. 20. 13:35
6/26 anonim válasza:
3x hogyne, szerintem ez ritka.
Szerintem ami reális lehet az maximum a 2, de inkább az 1.5.
7/26 A kérdező kommentje:
7,5-8,5cm a lankadt és 14-15cm az erektált átlag pénisz hossza így a 2x növekedés is lehet átlagos.
2023. aug. 20. 14:16
9/26 anonim válasza:
Enyém bazi nagy, és amikor feláll, összemegy.
10/26 anonim válasza:
9---------
19-------------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!