Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm exének sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm exének sokkal nagyobb volt mint nekem. Hogy kompenzáljak?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva kicsit frusztrál a dolog. Idővel "visszaáll" a puncija? Mit tehetnék, hogy kompenzáljak?

2023. aug. 19. 15:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Nyaljál nagyon jól.
2023. aug. 19. 15:52
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezen kattogsz, akkor nem hogy "kompenzálni" nem fogsz, hanem rágörcsölni és még rosszabb leszel. Meg mi az, hogy visszaáll a punci? Biológia órán aludtál, vagy be se jártál?
2023. aug. 19. 15:57
 3/16 anonim ***** válasza:
36%

Legyél jó partner nappal és éjjel egyaránt. Szeresd őt!

Elsősorban nem a farokméret határozza meg a viszonyt. Jó esetben hetente 4-10 szex van egy friss kapcsolatban. Átlagosan 10-30 perc egy menet. Heti 168 órából legfeljebb 1-2 órát töltenek szexszel az emberek. A fennmaradó ~160 órában az egyéb együttöltött időn van a hangsúly!

Lehet egy pasinak nagy farka, ha a szexen kívüli időben egy farok. Még akkor is, ha jól használja a dákóját abban a bizonyos pár percben, amíg a nőben van. De tegyük hozzá, a nagy farok nem mindig egyenlő a jó szerető titulussal.

Jómagam is megéltem ezt a helyzetet. Első nejem exének, aki a kollégám volt, nem csupán nagy, hanem hatalmas farka volt. (gépészként a zuhanyzóban magam is láttam) Mindez mellett egy rendes pasas volt. Tehát, ebben is úgy hittem nehéz lenne überelni, mégis sikerült. Engem választott a nő, akivel 1,5 év után házasság lett a viszonyból. 6 évig voltunk együtt, két gyerekünk született. Tulajdonképp, a szexszel soha nem volt gond, de a világnézetünk, elképzeléseink nem egyezett egy idő után.

Válás után eléggé aktívan ismerkedtem. Tartós kapcsolatot kerestem, de az nem jön olyan egyszerűen, így volt jó néhány partnerem, párom. Jellemzően a szex mindig jól működött. Csupán kettő nő volt, akinek kevés volt az adottságom. Egyikkel csak egy szex volt, majd megmondta a képembe, nem erre van igénye. Vele mai napig jóban vagyok, még második nejemet is ismeri. A másik nagy dákóra vágyó csaj szintén megmondta, viszont ennek ellenére fél évig alkudtunk egy párost. A szex jó volt mindkettőnknek, hiszen lehet kompenzálni technikával, segédeszközzel. Nem éltünk együtt, csak összejártunk, lényegében hétvégéken.

Idővel megismertem egy nőt, akivel nagyon passzoltunk minden téren. A szexben szenvedélyes, kissé perverz volt. Fél év után összeköltöztünk egy kicsi ékszerdoboz albérletbe. (lakásainkat kiadtuk, így anyagilag is jól jártunk) Közel két év együttélés után házasodtunk össze. Ennek már ezer éve.

2023. aug. 19. 16:08
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Attól, hogy nagyobb volt nem biztos, hogy jobb is volt vele a szex.

Adj valami újat amit eddig senkivel nem csinált. Próbáljatok ki valamit ami nektek belefér. Nagyon sokmindennel ki lehet elégíteni egy nőt.

2023. aug. 19. 16:10
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Ismerős.. ez van
2023. aug. 19. 16:21
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

3-as vagyok

Azt elfelejtettem, amit a 2-es is leírt. A punci nem áll vissza, ilyen nincs. Ahogy a férfiak farokmérete nagyon változatos, úgy a nők puncija is.

Arról nem is szólva, a nők egy része csak hüvelyi orgazmusra képes, másik része csak csiklóval élvez el, néhányan mindkettő úton képes rá, a negyedik halmaz pedig semmilyen módon nem képes az orgazmusra. Férfiként rá kell jönni, melyik csoportba tartozik a nő. Ha csiklóval vagy mindkét módon eljuttatható a nő a fellegekbe, akkor a kisfarkú pasinak is van esélye a jó szerető címre. Amennyiben kizárólag hüvelyi úton, akkor jön képbe a punci mérete. Ekkor a nagy barlangot nem képes kitölteni, vagyis megfelelően stimulálni a kukacka. Ekkor vagy elfogadja a nő, hogy kézzel, segédeszközzel kompenzál a férfi vagy másik partnert keres. Itt ismét visszatérünk a párkapcsolati kérdésre. Megesik, azért marad együtt a férfivel, mert minden más tekintetben összeillenek. Mivel a nőknél nem lehet megállapítani valóban élvezik-e a szexet vagy úgy tesznek. A férfinak tulajdonképp felesleges agyalnia, hogy valóban jó-e a szexben, élvezze és kész. Az önbizalom addig él, amíg elhisszük, hogy jók vagyunk! Amíg konkrétan nem töri le a nő az önbizalmat, addig egy egészséges pasas belead anyait, apait.

Aki sokat lelkizik, agyal, az saját önbizalmával játszik oroszrulettet!

2023. aug. 19. 16:21
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
6os @ Pedig meg lehet állapitani , aki meg van rakva ki van mindenképpen elégitve az jön a szexért hálás szenvedélyes féltekeny , nem kell noszogatni könyörögni . Akit igen gátlásos el van szokva a jótól vagy linkel nincs más fickó beéri aktuális emberrel aztán kiugrik sumákban amikor ott a jobb faszika .
2023. aug. 19. 16:34
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

A noknek is van merete

Van egy szamukra kellemes hossz es vastagsag

De a huvely csupa izom es tud kompenzalni. De az extremereteket azt nem

A jo szex ott kezdodik h mar orakkal elotte csabitod a not h mire az agyba juttok mar szinte robban.

2023. aug. 19. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Most a te barátnőd. Akkor mi a kérdés? 🙄

Nem kéne hogy önbizalmad legyen önmagában ettől a ténytől?

2023. aug. 19. 19:36
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Azért akarsz kompenzálni, mert nem tudod kielégíteni a barátnődet, vagy úgy nem tudod kielégíteni, ahogy az ex.

Ne áltasd tovább magad, és ne rombold tovább az önbecsülésed sem.

A nők nem szűkülnek vissza maguktól, és mindnek van egy minimálisan kellemes farokmérete, amitől lehet eltérés pluszban, de minuszban már nem biztos hogy élvezni fogja veled a szexet.

"Mivel a nőknél nem lehet megállapítani valóban élvezik-e a szexet vagy úgy tesznek."

Ja persze... Akkor azért tocsog már szex közben is, és spriccel orgazmuskor ha beteszem neki s lompost...

2023. aug. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!