Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány mivel tudja kompenzálni, ha kicsik a mellei, egy olyan férfinál, akiknek a nagyobb mellű nők tetszenek?
Sziasztok!
Szóval, van egy férfi, aki tetszik, de mindig azokat a nőket bámulja meg, és azokkal a lányokkal barátságosabb, akiknek mélyen dekoltált felsőjük és nagy melleik vannak. Nekem sajnos egészen kicsik, és ez miatt hátrányban érzem magam nála. Arra gondoltam, hogy ezt lehetne ellensúlyozni kedvességgel, intelligenciával, meg azzal, ha amúgy csinos vagyok, de ez elég lenne? Ha alapból a nagymellű lányok tetszenek neki, akkor én úgysem lennék számára olyan vonzó, nem? Ti mit gondoltok?
Köszönöm előre is a válaszokat!
#3: Azt megértem, de pont azt nem szeretném, hogy azok alapján döntsön. :) Ennyi erővel én sem vagyok egy főnyeremény. Meg hát ha alapból az olyan nők tetszenek neki, arról szerintem nem tehet. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy lenne-e valami esély vagy mód arra, hogy engem is vonzónak találjon.
#4: De mi mástól tarthatna vonzónak? Mi az, ami ellensúlyozná azt, hogy nem pont az "álomnője" vagyok?
Szerintem nem lenne jó ötlet, ha csak odaállnék elé ezzel a kérdéssel. Még talán udvariasságból is mondaná, hogy igen, vagy kikerülné a kérdést, de nem vagyok biztos benne, hogy mondaná, hogy nem, még akkor sem, ha így van.
Tudom, hogy szánalmas, hogy ennyire futok egy pasi után, de tényleg nagyon beleszerettem, és kegyetlenül rosszul esik, mikor más nőkkel kedvesebb. Furcsa mód azok a nők mind nagyobb mellűek, nem hiszem, hogy véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!