Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, egy kényelmetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy kényelmetlen kérdés. Mi a véleményetek a méretemről? Nektek megfelelne?

Figyelt kérdés

Voltam már nővel, de csak prostival így nem igazán kaptam visszajelzést.

Ha összejönnétek egy olyannal akinek kicsit vékonyka a farka (legalábbis az átlagnál picit vékonyabb) és 12 centi, nektek az kevés lenne? Nyugodtan mondjátok meg őszintén.

2023. aug. 19. 09:55
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Igen, valóban én tettem fel de lányoknak. És nem, nem ilyen válaszokat vártam, hanem normális véleményeket.
2023. aug. 20. 05:43
 42/57 anonim ***** válasza:
79%
Nekem 14 cm kb. 40 éves vagyok, nagyon sok nővel voltam. Soha egyetlen egyszer nem volt ebbol probléma. Mindenkivel nagyon jó volt a szex. Amúgy hasznald a nyelvedet is, fejleszd ki az orált nagyon jóra, utána kb le is sz. arhatod a méretedet. Nézd meg mondjuk Hevesi Kriszta szexualpszichologus oldalát ott van szó a méretről. Itt ezen az oldalon érdekes minden csaj a 20 plusz kupak méretet szereti, meg minden srácnak akkora van. Ez olyan, mint kedves doktor úr, haverom farka nem áll fel, mit csináljon? Ha valami érdekel ilyen témában akkor tájékozódj a neten normális oldalakon. Itt elferdített “valóságot” fogsz csak kapni legtöbb esetben. Tehát a kényeg ne aggódj a méreted miatt csak nyugodtan csajozz! Nem lesz semmi probléma.
2023. aug. 20. 06:26
 43/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. aug. 20. 06:59
 44/57 anonim ***** válasza:
0%

A "normális vélemény" szubjektív dolog. Ami neked "normális", az másoknak egyáltalán nem biztos, hogy "normális".

Őszinte leszek velek, én egyáltalán hiszek neked, és ezt nem is titkoltam a válaszomban, mire te azonnal a vonat alá küldtél volna.

Hát ennyit a "normalitásról", és hogy milyen egy ember "normális", vagy nem normális reakciója bizonyos válaszokra.

Továbbra sem hiszek neked, tele vagy pszichés defektusokkal, és pl. ilyen fórumokon próbálsz kompenzálni -szerintem teljesen sikertelenül és fölöslegesen.

Persze sok olyan ember létezik, akik felületesen szemlélve a dolgokat, simán megetethetőek bármivel.

Én nem az ilyen emberek közé tartozom.

Továbbra is csak azt tudom javasolni, ahelyett hogy itt élnéd ki a perverz szexualitásod, fordulj inkább szakemberhez, addig, amíg ezek a defektusok nem fognak elhatalmasodni rajtad.

2023. aug. 20. 09:01
 45/57 A kérdező kommentje:
Azt nem értettem csak, hogy miért írsz ide, amikor már a kérdésben benne van, hogy a lányok véleménye érdekel. Jössz itt azzal a szöveggel, hogy inkább naradjak a kis pöckömmel a qrváknál. Hát képzeld, nem maradok. Ja és nincs semmi köze ennek a pszichés defektushoz, nem tudom hogy eg kérdésből hogyan szűrted ezt le. Egyszerűen szimplán felesleges az ilyen kérdésekre válaszolni és akkor nek keveredünk konfliktusba, mert nem éppen kulturált módon sikerült megfogalmazni a válaszod.
2023. aug. 20. 09:16
 46/57 anonim ***** válasza:
40%

Képzeld, erről a dologról nem csak a nőknek vannak véleményei és tapasztalatai, hanem a férfiaknak is.

Másrészről, ez itt egy nyilvános fórum, és a veszett kutyát sem érdekli TE mit akarsz, hanem egy nyilvános kérdésre bárki válaszolhat anonim módon.

Válaszolhattam volna neked úgy is, hogy a többiekhez hasonlóan elrejtem a nickem, és anonimként soha nem tudtad volna meg, hogy férfitől vagy nőtől kaptál választ.

És bizony, rengetegen vannak itt, akik még azt sem vállalják fel, hogy nők vagy férfiak, illetve egy anonim nick mögé bújva nőnek vagy férfinak adják ki magukat annak ellenére, hogy már a nemük meghatározásával is félrevezetnek.

Szerintem túl komolyan veszed ezt a fórumot, miközben a valósággal nem mersz szembe nézni.

Hidd el nekem, a problémáidat nem nickek fogják orvosolni, ezt saját magadnak kellene elkezdeni, és nem ezen az úton, mert ez tévút amin jársz.

De nem foglalkozom tovább sem veled, sem a "problémáddal", le is iratkozom a kérdésedről, és inkább értelmes kérdéseket figyelek/kommentelek.

Bye, bye 👋

2023. aug. 20. 09:38
 47/57 A kérdező kommentje:

Na végre!

Azt mondja inkább értelmes kérdéseket figyel. Mi a bánatnak kellett egyáltalán egy nőkhöz szóló kérdésre válaszolni?... na mindegy.

2023. aug. 20. 09:45
 48/57 anonim ***** válasza:
90%

"Persze tudom, de ha randizol valakivel, nem igen kerül szóba hogy mekkora a farkad illetve neki mi az ideális. Lehet hogy az első alkalomnál jön a csalódás. Sajnos nem tudhatom, hogy neki elég e az enyém vagy sem."

Én pont ezért szoktam a pasiknak javasolni, hogy ha valakinek az átlagnál lényegesen kisebb vagy nagyobb, azt érdemes már a randi során szóba hozni. Persze nem úgy, hogy közlöd vele hirtelen, hogy 12 cm, hanem csak utalsz rá valahogy finoman, esetleg poénosan, hogy hát az nem túl nagy, meg a többi férfitől elmaradsz ilyen téren, de bízol benne, hogy ez nem olyan nagy probléma. Mindenesetre sokkal jobb, mint az első vetkőzésnél szembesülni a helyzettel, ami mindkét fél számára eléggé kínos tud lenni.

2023. aug. 21. 23:32
 49/57 A kérdező kommentje:
Igen, igaz. Köszi a tanácsot! :)
2023. aug. 22. 05:14
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
#48 "átlagnál lényegesen kisebb"? A 12 centi csak 1-2 centire van az átlagtól.
2023. aug. 22. 08:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!