Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy kényelmetlen kérdés. Mi a véleményetek a méretemről? Nektek megfelelne?
Voltam már nővel, de csak prostival így nem igazán kaptam visszajelzést.
Ha összejönnétek egy olyannal akinek kicsit vékonyka a farka (legalábbis az átlagnál picit vékonyabb) és 12 centi, nektek az kevés lenne? Nyugodtan mondjátok meg őszintén.
Az olyan nő, aki farokméret miatt reklamál, az egy olcsó r*banc, jó az ilyeneket elkerülni, jobb is, hogy hamar kiderül az ilyesmi. Sajnos köztük és köztünk is vannak állatok.
Ellenben ha azért rinyál, mert nem tudod használni az adott méretet, az már lehet jogos...
Szerintem maradj a qrváknál, azoknak úgyis csak a pénzed kell, és nem az a kis pöcök ami a lábad között van.
Komolyra fordítva a szót, eddig még egyetlen nő sem írta, hogy elég lenne neki a tiéd.
Ha valaki mégis írná, akkor arra csapj le ezerrel, mert lehet az egy soha vissza nem térő alkalom lesz számodra...😉
Egyetlen nő sem írta?
Akkor olvass vissza te kis pöcök. :)
Ja és ha jön egy vonat légyszi ugorj elé, mert később már lehet, hogy felsővezeték szakadás lesz és nem nyílik rá újabb alkalom.
Te tetted fel a "kényelmetlen" kérdést és nem én.
Nos, ha "kényelmetlen" kérdést teszel fel, akkor mindenképpen számolnod kell a "kényelmetlen" válaszokkal is.
Másrészről, én még a kommented után sem érzem magam "kényelmetlenül", mert a te válaszod rövidesen elvész a homályban, viszont a "kényelmetlen" problémád ettől még téged fog elkísérni egy életen át, és nem engem, nem másokat.
És nem utolsó sorban, eddig is csak azért kerested a sexet a prostiknál, mert más nőknél eddig sem volt esélyed a "kis pöcköddel".
És kapaszkodj meg, de van egy rossz hírem a számodra: a kérdésed feltevése után sem lesz vonzóbb a nők számára a "kis pöcköd", ahogy eddig sem volt az.
De fel a fejjel, ezért még nem kell a vonat elé vetned magad, és ha ez megnyugtat, akkor tudnod kell, hogy Kambodzsában -ahol a legalacsonyabb a férfiak átlagmérete a világon-, ott simán labdába rúghatsz a "pöcköd" méretével, ami kb. 10%-al még nagyobb is a kambodzsai férfiak átlagméretétől...😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!