Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha elküldöm a pasimat együttlét utáni reggelen?
Figyelt kérdés
Dolgoznom kell menni, és olyankor szeretek nyugodtan készülődni, kávézni és el szoktam küldeni haza, ne tartson fel.
Nem problémazik rajta csak hogy szerintetek nem gáz?
N/26
2023. aug. 18. 19:54
11/21 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat meg nem is nevezhető kapcsolatnak dugó pajtik vagytok max!
12/21 A kérdező kommentje:
10-es
Nem szokott turkálni a cuccaimban, de egyébként nem zavarna. Fél eve vagyunk együtt szóval még nem volt szó összeköltözésről.
2023. aug. 18. 20:33
13/21 anonim válasza:
Pasidnak hívod, de nincs valódi (mély) érzelmi kötelék köztetek. Nem gáz, csak szimplán felszínes az érzelmi kapcsolat.
14/21 anonim válasza:
Nekem nem esne jól, ez a szituáció. Mármint , ha érzelmileg is érintene a nő, akitől folyton le kell lépnem. De én ki is nyitnám a számat. Ha a pasidnak is jó így, akkor másnak nincs köze hozzá.
15/21 anonim válasza:
Nem gáz csak nem akarod bevallani hogy kapcsolaton kívül nem kefélsz.
17/21 Silverfox30 válasza:
Most le leszek pontozva! De...
Kedves kérdező! Ti dugópajtik vagytok de mint férfi ez nekem igazán nem jönne be...
így hát reggelente jól szétqrnálak és a szádat televerném! Majd elégedetten mennék a dolgomra, hogy nyugodtan kávézhass! Köszi csá! :)
18/21 anonim válasza:
"És néha éber reggeleken
Tudtuk, hogy vár ránk a szerelem."..... :(((
19/21 anonim válasza:
Én megértem a Kérdezőt, nyugodtan akar kakkantani.
20/21 anonim válasza:
Akkor küldjön le a kisboltba egy briósért, amíg ő is kitolja a brióst...🙃
(14)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!