Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha elküldöm a pasimat együttlét utáni reggelen?
Figyelt kérdés
Dolgoznom kell menni, és olyankor szeretek nyugodtan készülődni, kávézni és el szoktam küldeni haza, ne tartson fel.
Nem problémazik rajta csak hogy szerintetek nem gáz?
N/26
2023. aug. 18. 19:54
1/21 anonim válasza:
Nem gáz, de akkor ő nem a pasid, csak ...
4/21 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire a pasid.
5/21 A kérdező kommentje:
Rendesen a pasim.
2023. aug. 18. 20:03
6/21 anonim válasza:
Akkor ez még nagyon gyerek cipőbe jár.
7/21 anonim válasza:
De miért zavar?
Én kifejezetten szeretek együtt kávézni, reggelizni, elindítani a napot. Ő meg szereti nézni ahogy készülődöm, sminkelek. Szerintem ez tök jó, intim dolog.
8/21 Csicuki válasza:
Az sose tarthat fel akit igazán szeretsz mert megérti hogy be kell menned de ez az én gondolatom
9/21 A kérdező kommentje:
7-es
Hát nem vagyunk sajnos egyformák.
2023. aug. 18. 20:21
10/21 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy joga legyen a lakásodhoz - és a személyes értékeidben kutasson titokban, akkor miért engednéd be az életedbe?
Volt már arról szó, hogy összeköltöztök és el fogtok köteleződni egymás felé belátható időn belül?
A fizikai szinten megnyilvánuló szeretetkapcsolat ELÉG MAGAS HŐFOKON ÉG NÁLATOK?! ELÉG RÉGÓTA?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!