Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy probléma a nőnek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy probléma a nőnek ha férfiként nem tudok éppen elélvezni?

Figyelt kérdés

Új páromnál valamiért elég nehezen élvezek el, és bár én élvezem így is, de zavarja, bántja

Ma például egyáltalán nem mentem el pedig ő többször is és órákig csináltuk mindenhogy

Mennyire lehet zavaró ez?

2023. aug. 17. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Párom az elején nem tudott, de előre jelezte, hogy ez van, és reméli, hogy idővel változik. Mivel így állt hozzá, türelmes voltam vele és egy idő után változott is, most már akár többször is elélvez egymás után.
2023. aug. 17. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Bánom is èn.
2023. aug. 17. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Én se tudok, a szex folyamatát élvezem, de azért fura lenne férfinèl ezt tapasztalni.
2023. aug. 17. 17:24
 14/16 anonim ***** válasza:
És ez ilyenkor hogy megy ? Nincs is merevedésed, nem élvezed a másik érintését, az együtlétet ? Vagy igen, de ennek ellenére sem tudsz elélvezni ? Mert akkor az lehet hogy valamilyen fizikai probléma.
2023. aug. 17. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Én szomorú lennék meg önbizalmam leesne, hogy nem vagyok elég vonzó, vagy vacak velem a szex. Ha szeretek valakit akkor jó érzés megélni ahogy elmegy és látom a fején.

N

2023. aug. 17. 21:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Kicsit zavar van egyesek fejében, habár a többség azért értette.

Szóval volt merevedésem, és élveztem a szex minden pillanatát

De ennek ellenére nem jutottam a csúcsra az aktus során.

Még talán nem is történt velem ilyen. Ez számomra semmit nem vont le az élvezetből, csak a csajomat frusztrálta. Már csak azért erőltette a szexet sokáig, hogy megpróbálja elérni az orgazmust.

Éjszakás, így aludnia kellett volna de nem akart amíg nem végzett. Aztán mennem kellett és vége volt

2023. aug. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!