Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én férfiként 270.0000 Ftos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én férfiként 270.0000 Ftos jövedelemmel rendelkezem, a párom nettó 600.000 Ftot keres, szerintetek lehet ez hosszútávon probléma?

Figyelt kérdés
Fél éve együtt vagyok egy nővel, ahol bizony többet keres mint én, eddig ezt jól tudtuk kezelni, nem zavart, lehet azért, mert eléggé feminin férfi vagyok. Ő meg egy tökös erős nő, motorozik és társai, ilyen formában működhet hosszú távon a kapcsolat, szerencsém van hogy ilyen nőt találtam?
2023. júl. 2. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

Mndig mindenben neki lesz igaza meg stb

Ha birod birod, ha nem meg nem

2023. júl. 2. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ez a legfontosabb, és nem a szerelem-, a másik személyisége, akkor fölösleges volt alapból megismerkednetek egymással...
2023. júl. 2. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Már fél éve működik, csak így tovább.
2023. júl. 2. 11:50
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem működhet. Amíg nem zavar az téged.
2023. júl. 2. 11:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, ne tőlünk
2023. júl. 2. 12:32
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
Nyilván élvezi a tökös nő, hogy birtokolhat, uralhat téged. Ha már nem fogja élvezni, tudni fogsz róla.
2023. júl. 2. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy működhet.

Viszont a kérdésed alapján ez téged zavar. Ezt gyorsan rendezés le magadban és nem lesz gond. Nem ez a legfontosabb.

Ugyanez az ő oldaláról is, ha őt ez nem zavarja, akkor nem gond.

2023. júl. 2. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát Én kerestem 800at, párom 350et...nem, nem birtokoltam és nem tudtam mindent jobban...ennyi hülyeséget 😅.
2023. júl. 2. 14:24
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
Ilyenkor árulják el a férfiak, hogy mit gondolnak. Nekik azért fontos, hogy jobban keressenek, mert a pénz nekik hatalmat jelent.
2023. júl. 2. 14:29
 10/12 anonim ***** válasza:
40%

"Ilyenkor árulják el a férfiak, hogy mit gondolnak. Nekik azért fontos, hogy jobban keressenek, mert a pénz nekik hatalmat jelent."

A nőknek ugyanazt jelenti nagy átlagban, amit a férfiaknak, nincs különbség. Azért, mert valaki nőnek született, még nem számít eredendően jobb embernek.

2023. júl. 2. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!