Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Borotváljátok, trimmelitek vagy természetesen hagyjátok a farkatokat?
Fogalmam sincs mikor kezdett el szőrösödni, nem vezetek naplót.
Felül trimmelem, a zacskót és a farkam tövét borotválom.
Higénia és hogy ne egy szőrös farkat kelljen szopnia annak aki a szájába veszi.
32
Nekem kb 5-6. osztályos koromban kezdett kiszőrösödni.
Nyáron 1-2 hetente borotválom, de amúgy nem szedem. Max ha nagyon megnő, akkor vágok le belőle.
Nyáron viszont jobb ha nem bundás, mivel nem izzad be és strandon is hamarabb megszárad a fürdőgatyám ha nincs ott a szőr.
világéletemben hagytam úgy, ahogy a természet kitalálta (ahogy az arcom egy részét leszámítva mindenhol máshol is).
az oka mindössze annyi, hogy így szeretem magam. nekem sosem volt problémám azzal, hogy a férfi test szőrös (meg azzal sem, hogy bizonyos részeken a női test is). a higiénia tisztálkodás kérdése.
ez idáig semmi hátrány nem ért emiatt az életben, van feleségem, vannak barátaim, van normális munkám, stb. - a divatok meg a random emberek véleménye meg sosem érdekelt különösebben.
32
Ahhoz képest, hogy semmiben sem befolyásolt, ezzel a "divatozással" épp azt bizonyítod, hogy elég mély sérelmek értek... :D
#7 úú, mindjárt be is fizetek hozzád egy pszichológiai terápiára, ha már ilyen jól megy a távdiagnózis.
a hozzád hasonlóknak mindegy, mit írok, mindenben a bizonyítékot látják, hogy engem biztos sérelmek értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!