Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért borotváljátok annyian magatokat odalent, holott sok pasi szépnek és izgalmasnak tartja a természetességet is? Tudom a divat, meg kényelem, meg igényesség, meg szokás, mindenki teszi, stb.
Sok mindent nem tudsz még.
EZ nem kényelmes és nem is igényesség . Ezeket a média találta ki csak .
És nem mindenki teszi !!!
Én sokáig nem borotváltam, úgy gondoltam, hogy ez így természetes. Aztán jött az, hogy a pasik igénytelennek tartják, jött a bikini szezon, és kicsit én is cikinek éreztem, mikor látszott a fürdőruhában, hogy nem csupasz alul. Így le borotváltam.
18L
Nem kényelmes mert ha guggolva kell pisilnem (pl munkahely) akkor elfolyhat akármerre.
Amikor nő akkor fáj, kipattog.
Én meghagynám legalább egy fél centisre de a barátom nem szereti ha szőrös.
Sose más miatt csináltam / csinálom hanem magam miatt.
Nem tudom elviselni másképp.
Ráadásul még nem találkoztam pasival akinek ne a csupasz jött volna be.
30N
"Nem igénytelen, aki nem borotválja. Jó nézni, simogatni, még nyalni is egy ilyet. Tudnatok hány pasi gerjed a puniszőrre :)"
szerintem is nagyon izgató a fullos természetes punciszőrzet
de egyszerűen ilyen korban élünk, egyrészt manapság sokaknak nem tetszik (hozzáteszem: sok más egyéb dolog sem, a 21. századi ember egyszerűen nincs kibékülve azzal, milyen is az emberi test)
másrészt nagy a felszínesség, sok közösségben gyakorlatilag nem számítasz embernek (vagy maximum valami hippi csodabogárnak), ha meghagyod a szőreidet úgy, ahogy a természet kitalálta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!