Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért borotváljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért borotváljátok annyian magatokat odalent, holott sok pasi szépnek és izgalmasnak tartja a természetességet is? Tudom a divat, meg kényelem, meg igényesség, meg szokás, mindenki teszi, stb.

Figyelt kérdés
Nem igénytelen, aki nem borotválja. Jó nézni, simogatni, még nyalni is egy ilyet. Tudnatok hány pasi gerjed a puniszőrre :)

2021. dec. 13. 06:26
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
26%
Mert a nők egymás miatt csinálják, nehogy a többi nő megszólja és kirekessze őket, olyanok mint a veszett kutyák.
2021. dec. 13. 06:32
 2/33 anonim ***** válasza:
25%
Mostantól megnövesztem 🙃
2021. dec. 13. 06:43
 3/33 anonim ***** válasza:
25%

Sok mindent nem tudsz még.

EZ nem kényelmes és nem is igényesség . Ezeket a média találta ki csak .

És nem mindenki teszi !!!

2021. dec. 13. 06:53
 4/33 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a szőrös puncinak és a borotváltnak is megvan a maga varázsa. Mind a kettőt nyalnám.
2021. dec. 13. 07:06
 5/33 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert nem érdekel hogy a pasik milyennek tartják. Én csupaszon szeretem magam, így a kényelmes számomra. Semmit sem azért csinálok hogy a férfiaknak megfelelő legyek.
2021. dec. 13. 07:07
 6/33 anonim ***** válasza:
69%
Engem nem zavar ha épp úgy marad. Sokszor próbáltam fazonra vágni, középen csíkot hagyni, háromszöget, csak a bikinivonalat.. De ha nincs időm, akkor kényelmesebb az egészet szőrteleníteni:) Engem nem zavar amúgy, ha szőrös, csak ne legyen hosszú
2021. dec. 13. 07:29
 7/33 anonim ***** válasza:
88%

Én sokáig nem borotváltam, úgy gondoltam, hogy ez így természetes. Aztán jött az, hogy a pasik igénytelennek tartják, jött a bikini szezon, és kicsit én is cikinek éreztem, mikor látszott a fürdőruhában, hogy nem csupasz alul. Így le borotváltam.

18L

2021. dec. 13. 07:54
 8/33 anonim ***** válasza:
55%

Nem kényelmes mert ha guggolva kell pisilnem (pl munkahely) akkor elfolyhat akármerre.

Amikor nő akkor fáj, kipattog.

Én meghagynám legalább egy fél centisre de a barátom nem szereti ha szőrös.

2021. dec. 13. 09:00
 9/33 anonim ***** válasza:
83%

Sose más miatt csináltam / csinálom hanem magam miatt.

Nem tudom elviselni másképp.

Ráadásul még nem találkoztam pasival akinek ne a csupasz jött volna be.

30N

2021. dec. 13. 09:59
 10/33 anonim ***** válasza:
64%

"Nem igénytelen, aki nem borotválja. Jó nézni, simogatni, még nyalni is egy ilyet. Tudnatok hány pasi gerjed a puniszőrre :)"

szerintem is nagyon izgató a fullos természetes punciszőrzet

de egyszerűen ilyen korban élünk, egyrészt manapság sokaknak nem tetszik (hozzáteszem: sok más egyéb dolog sem, a 21. századi ember egyszerűen nincs kibékülve azzal, milyen is az emberi test)

másrészt nagy a felszínesség, sok közösségben gyakorlatilag nem számítasz embernek (vagy maximum valami hippi csodabogárnak), ha meghagyod a szőreidet úgy, ahogy a természet kitalálta

2021. dec. 13. 10:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!