Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért borotváljátok annyian magatokat odalent, holott sok pasi szépnek és izgalmasnak tartja a természetességet is? Tudom a divat, meg kényelem, meg igényesség, meg szokás, mindenki teszi, stb.
Az én véleményem, férfiként vicces, de azért leírom.
Én legjobban azt élvezném, ha a páromnak 2 puncija lenne.
Az egyik jó szőröske, a másik meg csupaszka.
A szöröskével jót lehet játszani. Simogatni, beletúrni.
Kifésülni, meg egyebek.
A csupaszt viszont baromira jó nyalni. Én imádom jól bekapni, nyalogatni, szívogatni, lefetyelni. Baromira tetszik, ha tocsog a nyáltól, meg az előváladéktól. Szőrösen ez nemvannyira jó.
Szóval, mindkettőnek megvan a maga varázsa, és előnye.
Mostani párom, csak nyáron borotválja, télen nem, így mindkettőt tudom élvezni. 🤷♂️
"Én a 80-as évek elején voltam tini, és már akkor is voltunk páran akik borotváltuk, csak akkoriban nem volt ennyire elterjedt dolog ez, meg nem beszéltünk róla ennyire nyíltan. Nem emlékszem már pontosan, de kb '84-ben nekem már borotvált volt, és másik két barátnőmnek szintén."
nahát ezt nem gondoltam volna. a kilencvenes években voltam kölyök és a strand még tele volt szőrös bikinivonalakkal. na meg ha elnézek egy ilyen fotót:
(1983, az első magyar szépségverseny győztesei - csinosak amúgy nagyon)
A lányok biztos hülyét kapnak, amiket itt olvasnak. Mert ők lettek megszólítva.
Nem baj, férfiként izgalmas a téma 😀
"De a jobboldalinál nem látszik sem a hónaljnál, sem a bugyinál. Igaz, szőke, de kicsit sem tűnik szőrösnek még így sem."
ha megnézed az eredeti fotóra, szerintem neki is ott van, csak világos, így nem hozza ki az elmosódott felvétel
"A lányok biztos hülyét kapnak, amiket itt olvasnak. Mert ők lettek megszólítva."
miért kapnának hülyét? nekem is bejönnek a természetes női szőrök, de ettől még egy szőrfóbiás világban élünk, ez ellen felesleges hadakozni.
Én nem hiszem el hogy egy ilyen versenyen, sok néző előtt, ilyen szőrös muffal jelenik meg egy versenyző, s még meg is nyeri. Akkor miért nem nagyobb bugyit vett fel? Tök nyugodt volt, hogy kilátszódik? A szőr az már a szemérmet láttatja. Szerintem az tényleg csak árnyék. Tudom akkoriban dús szőr volt, de nem mutogatták nézők előtt, azért az ciki lett volna, meg polgárpukkasztó..
És át is alakultunk egy férfi fórummá a szőrös puncikról 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!