Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért borotváljátok annyian magatokat odalent, holott sok pasi szépnek és izgalmasnak tartja a természetességet is? Tudom a divat, meg kényelem, meg igényesség, meg szokás, mindenki teszi, stb.
Én nem a pasik miatt borotválom, hanem magam miatt! Na erre mit lépsz?
Ha egy dzsungel van a lábam között az elég kényelmetlen tud lenni! Hamar beizzad, büdös lesz, és hullik a p!naszőr össze-vissza, beakad a bugyiba és húzza, az meg fájdalmas. Ráadásul menstruáció idején sokkal higiénikusabb ha le van borotválva, így nem fog elkezdeni rohadni a vér a szőrre ragadva. Nem lesz szaga sem. Könnyebb tisztálkodni.
Anno a kolis szobatársamnak egy igazi dzsumbuj lehetett odalent, ezt onnan tudom, hogy mindig teli volt szőrrel a wc ülőke ha bementem utána a wc-re. Na ez tényleg gusztustalan volt.
Fúj..
Olyan mintha Oszama szakálla lenne :D te meg nyalogatnád.
"Olyan mintha Oszama szakálla lenne :D te meg nyalogatnád."
ilyen erővel a másik véglet meg olyan, mintha egy meztelen csiga lenne alulról, te meg nyalogatnád.
"Anno a kolis szobatársamnak egy igazi dzsumbuj lehetett odalent, ezt onnan tudom, hogy mindig teli volt szőrrel a wc ülőke ha bementem utána a wc-re. Na ez tényleg gusztustalan volt."
ez nem szőr kérdése, hanem viselkedési igényszint. amúgy ha összeköltözöl egy átlagos pasival, az meg még a combján is, meg úgy összességében mindenhol szőrös lesz. a férfiakon levő szőrmennyiséghez képest a punciszőr kismiska.
Akik azt írták, h maguk miatt borotválják, nem a média miatt és nem mások véleménye miatt, azok magukat is becsapják.
Hiszen ha nem lenne divat vagy nem beszélne róla a média, akkor nem is tudná senki, h lehet borotválni. A 80-as években pont ezért nem borotválta magát senki, mert nem volt arról hír, h van egy ilyen opció.
Persze a világ változik, de az izlesek nem mindig követik. Főleg a szex téren, hiszen vannak maradiak, perverzek, konzervatívok, modernek, szégyenlősek, magamutogatók, stb. Ez pedig vágy kérdése.
#19 Észak-Koreában meg nem tudják, hogy lehet meleg vízben is fürdeni.
Attól még ha az ember belenő egy világba, ahol bőséges ismeretei és választási lehetőségei vannak (van hideg és melegvíz is), el tudja dönteni, hogy neki mi a jobb, és nem azért, mert a média sugallja, "régen bezzeg jó volt a dézsás kútvíz is a mosakodáshoz".
Egyébként ugyanilyen az arc borotválása is a férfiaknál. Korokon és kultúrákon keresztül voltak szakállas férfiak. Mégis tud dönteni ma arról egy férfi, hogy mi neki a kényelmesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!