Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben harapdál hol finoman hol meg durvábban, vagy karmol a partnered, ez mennyire zavaró?
Figyelt kérdés
Anno egy nő volt ilyen velem szex közben, engem zavart és idegesített is ez. Mi a véleményetek erről, aki ezt csinálja szex közben?2023. aug. 16. 12:57
1/10 anonim válasza:
Valamikor izgató valamikor nem. De le lehet állítani ha gondolod írj privit és megírom.
2/10 anonim válasza:
Egy partnerem váratlanul elég erős "vákumal" rácuppant a nyakamra, legjobban az lepett meg, hogy annyira jól esett, hogy ha pár másodpercit még csinálja eldurrantam volna. Akartam ezt újra meg újra de utána olvastam és ezzel az erővel megszívni egy nyakat pont ott "K" veszélyes úgyhogy megmaradt az emlékeimbe akkor ott azzal a valakivel. Karmolás meg hát ha a csaj szexin végigkarmolja a gerincem vonalát hát kell erő tartóztatnom magam aktus közben. Egy masszőr ért egyszer érdekesen érintéssel a gerincemhez hasonlóan és egy pillanat alatt előjött a vadászösztönöm :) Nem terveztük legalábbis én biztos nem de brutálisat szexeltünk utána. F.
3/10 anonim válasza:
Egyszer egy csaj konkrétan lenyúzta a bőrt a hátamról. Akkor nem vettem észre, csak azt, hogy utána rohadtul fáj a hátam. Másnap kérdezték a haverjaim, hogy veled meg mi történt (nyár volt, láttak félmeztelenül)? Akkor néztem meg tükörben, mintha valami tigrissel harcoltam volna. :) (Voltam azzal a lánnyal még egyszer, mondtam neki, hogy ez nem lehet, vissza is fogta magát.
5/10 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat ha harapdál
6/10 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ attól, hol harapdál. Nyak, fül erogén zóna, az biztosan jó.
7/10 anonim válasza:
Teljesen szétkarmolta a hátam, durván. Nem szó szerint nyúzta le. 3-as
9/10 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon felfalna, azért van. Én csak azt szeretem kevésbé, amikor épp megcsókolnám a kedvest, de ő egyből megharap, de tudom miért van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!