Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró egyszemélyes ágyon szeretkezni és aludni?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a hétvégén megyek a barátnőmhöz, viszont neki csak egyszemélyes ágya van. Nem vagyok magas és túlsúlyos sem (167 centi vagyok). Ő picit nagyobb termetű 170 centi 81 kiló. Szerintetek tudok majd kényelmesen aludni (az jó ha hozzám bújik) és a szex is működőképes lehet egyszemélyes ágyon?
Nincs tapasztalatom így ebben, csak franciaágyon csináltam.
24/F
2023. aug. 3. 00:02
1/11 anonim válasza:
Szerintem kényelmetlen lesz nagyon
2/11 anonim válasza:
Szexet még valahogy meglehet oldani mert folyton mozogtok meg pózváltás van de az alvás az nem fog menni. Valaki aludjon a földön valami matracon vagy felfújhatóson.
3/11 anonim válasza:
Szex még okés én sokat b@sztam az egy személyes ágyamon, de együtt alvás az valami borzasztó. Egyszerűen nem lehet elérni normálisan pedig én se vagyok nagy darab. Inkább valamelyikőtök ágyazzon meg a padlón vagy felfújható matrac.
4/11 anonim válasza:
Az alvás az szerintem is kényelmetlen lesz. Az együttalvás az néha még duplaágyon is problémás, mert egyszerűen zavarják egymást az emberek.
5/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy elég dagadt, mert a te korodban én simán egy ágyon aludtam a barátnőmmel. Mondjuk ő 50 kg volt, nem 80.
7/11 anonim válasza:
A szeretkezést még úgy ahogy meg lehet oldani, de az alvással lehetnek bajok.
8/11 anonim válasza:
Szerintem mind a kettohoz eleg kenyelmetlen . En inkabb lekoltoznek a foldre 😁
9/11 anonim válasza:
Sex ok de az alvás nehéz nekem sikerült de hát nem volt túl jó.
10/11 anonim válasza:
A szex megoldható.
Az alvás… nekünk sikerült megoldani, pedig párom 195vm magas és 120 kg, én 180cm és 50 kg.
Hogy sikerült megoldani? Párom hagyt feküdt én félig rajta.
Vagy párom elfordult én meg a hátához bújtam…
Régi szép idők…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!